ללכת לבד למופע? לא רוצה להרגיש מגוחך...

STRESS בן 21 | כתב את השאלה ב-10/03/17 בשעה 23:46

היי, אני מתכוון ללכת בקרוב למופע בסינמטק תל אביב.
אני הולך למופע לבדי ולכן אני חושש. אף פעם לא הייתי בסינמטק תל אביב ,אני נורא חושש ללכת לבדי ולחוץ מכיוון שאינני יודע לאן פונים דרך איפה נכנסים ואיפה האולם שנרשמתי אליו נמצא.
יש לי כרטיס אבל לאן פניי צריכות ללכת כשאני נכנס לסינמטק (איפה הקופות האולם וכו) זה נורא מלחיץ במיוחד כשהולכים לבד.. אתם בטח מבינים אותי.
אשמח לכיווני דרך ועזרה וכל מה שקשור לזה => לעזרה והכוונה שאוריד ממני את הסטרס הזה של ''אני לא יודע מה עושים ולאן הולכים ולא רוצה להרגיש מגוחך''.
תודה לכל העוזרים מקרב לב.

ללכת לבד למופע?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"