מפחדת שהוא ירתע כשאני אוריד את התחתונים, אני לא מגלחת את שיער הערווה

Shani בת 18 | כתבה את השאלה ב-04/03/17 בשעה 20:41

היי, יש לי חבר ואנחנו ביחד כבר כמעט חצי שנה
אני בתולה וכן רוצה שהפעם הראשונה שלי תהיה איתו. היינו במצבים אינטימיים אבל תמיד כשהיד שלו התחילה לגלוש לי לתחתונים הרגשתי מובכת ועצרתי אותו. הוא מבין ואומר שהוא מחכה לרגע שארגיש בנוח.

הסיבה לזה היא שאני לא מגלחת את שיער הערווה כי הצמיחה לאחר מכן נורא מציקה ושעווה לגמרי לא בא בחשבון.
זה באמת מרתיע גברים? אני מפחדת שברגע שהוא ידע שאני שעירה שם הוא יברח, אני לא מגדלת שם בוש וכן מקצצת אבל עדיין יש שיער.
תמיד קיבלתי את הרושם שנשים חלקות שם וזה המצב האידיאלי וכנראה זה משהו מוטעה שנטמע אצלי חזק וגורם לחוסר ביטחון.
מה לעשות? לגלח בכל זאת?

האם לגלח?

כן, שיער ערווה זה מגעיל

לא

תדברי איתו על זה ותשאלי מה הוא חושב

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"