איך המשקל שלי לפי הנתונים?

יעל בת 17 | כתבה את השאלה ב-04/03/17 בשעה 12:24

שלום אסקפיפל
אני בת 17 (כיתה י"א) ושוקלת 50 קילו על גובה 1.65
זה נחשב לרזה או ממוצע? אני תמיד שקלתי ככה ומעולם לא ירדתי במשקל ובזמן האחרון דווקא עליתי.. לדעתכם זה יהיה בסדר אם אני ארד 2-3 קילו?
ועוד שאלה. המון אנשים מחמיאים לי על המראה שלי ואף הוצע לי לדגמן פעם.. מעולם לא היה לי חבר וזה גם לא משהו שאני משתוקקת אליו.. אני מאמינה שמתי שאני אכיר מישהו מתאים זה ילך לבד ושלא צריך להלחץ עם זה. העניין הוא שעם בנים אני מאוד ביישנית ומשדרת סוג של קרירות שאני מנסה להמנע ממנה. רציתי לשאול אם זה קצת יותר מרתיע אתכם להתחיל עם מישהי כמוני? הייתם נרתעים להתחיל קשר עם מישהי בגילי שמעולם לא הייתה בקשר רומנטי כלשהו? ועכשיו תענו בכנות, בנים בגילי לא יכולים להשאר בזוגיות ללא סקס? אני מאוד לא מוכנה לזה ולכן אני גם מפחדת להפתח בפני מישהו.
ממש סליחה על החפירה ותודה!

איך המשקל שלי?

רזה

ממוצע

אפשר להוריד 2-3

לא להוריד 2-3

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"