מבולבלת מבחור לא יציב. האם לתת לו עוד צ'אנס או שעדיף לסיים?

ענת בת 27 | כתבה את השאלה ב-26/02/17 בשעה 17:11

אשתדל לקצר. הכרתי בחור לפני חצי שנה
מודה שבתחילה הוא לא היה הכי הטעם שלי,לא רציתי לפסול ויצאנו כמה פעמים. הרגשתי שהוא רציני ושבאמת הולך לכיוון טוב.
אלא שקרה משהו לפני חודש שמאוד פגע בי. הוא התנצל והבין את הטעות , יש לציין שהפריע לי שבשבת לרוב לא היינו נפגשים אלא רק בשבת בערב,
דווקא בזמנים שהכי נוח באמת להכיר מעבר לדייט של 3-4 שעות בבית קפה/בר
מיוזמתו זה לא הגיע- רק אחרי שאמרתי לו על זה הוא עשה מאמצים ויצאנו לטייל הרגשתי שיותר נפתחתי בפניו, שהקשר כורם עור וגידים ואכן מתקדם.
כל הזמן הרעיף מחמאות כמה שמח שהכיר אותי וכו׳
בשבת האחרונה באמצע שהלכנו להסתובב ולבלות ביחד הוא לפתע אמר שיש לו משהו לומר.שתק כמה דקות.
לא הבנתי מה קורה.ואז הוא אמר שהוא לא יודע אם אנו מתאימים - שהוא לא חושב שהוא נמשך להתנהגות שלי (דבר שמן הסתם מאוד פגע ובייש אותי! רק בבוקר כמה שעות לפני כן שאל אותי על אם ארצה בהמשך לעשות טיול לחוץ לארץ)
הופתעתי מאוד לא ציפתי לזה כלל. ממש הייתי עם דמעות בעיניים והוא בכה...פגע בי כל כך
רציתי רק להיעלם באותו המקום(היינו רחוקים מהבית שלי)
לא שכבנו עדיין...
בהתחלה הרגשתי שאינו נמשך אליי למרות שטען תמיד שמאוד נמשך כלפיי אבל העדפנו לקחת את זה לאט
כמובן יש גבול עד כמה לאט זה יכול להתמשך.
עליתי לביתי ופשוט הייתי בשוק נפגעתי איך אמר לי דברים כאלו,איך שינה כך את כל מה שאמר והציע בבוקר?
לא עברה שעה והוא לא הפסיק לצלצל ולשלוח הודעות כמה הוא מצטער מתחרט שלא התכוון שהוא פחד שהקשר יתקדם ואני אעזוב לחול במקום להגיד את האמת הוא אמר שסתם המציא והעדיף לחתוך?!
ועכשיו הבין שהוא היה מבולבל לא התכוון למה שאמר
אני מבולבלת מאוד. פגועה מרגישה שהבטחון בו ירד לאפס האם יצאתי כל הזמן הזה עם שחקן ? כל הפרחים והבושם השוקולדים הכל היה סתם ? מה הוא עוד הסתיר ממני...
הוא טוען שמתנצל וממש לא התכוון וסתם שיקר שזה נבע מפחד
לא נשמע הזוי ? פגע במילים קשות ופוגעניות ואז טוען שזה הגיע בכלל מכיוון אחר לגמרי?
האם לענות לו לתת לו עוד צ'אנס ? על דבר כזה מבחינתי זה קו אדום..איך בכלל יכול להיות אמון אחרי דבר כזה ? :(