זה בסדר להירתע מסקס אחרי התפשטות בגלל גודל איבר המין?

לי בת 25 | כתבה את השאלה ב-26/02/17 בשעה 17:03

הסיפור הוא כזה. יש לי חבר'ה מהלימודים שאני תמיד מסתובבת איתם כבר קבוע במשך שנה. בחבר'ה בנות ובנים. לאחרונה, אחד מהבחורים, גדול ממני בשנה, התחיל להתעניין בי. הוא נראה טוב, גבוה, שרירי כמו שאני אוהבת.הוא בחור עם המון ביטחון עצמי ואני יכולה להבין למה, כי הוא גבוה, חכם ונראה טוב. יום אחד כשלמדנו בקבוצה הוא הזמין אותי לצאת איתו בערב, יצאנו, שתינו היה ממש כיף ועל הדרך גיליתי שהוא גם ממש נחמד באותו הרגע. הוא אמר לי שאני נורא יפה ואני הטעם שלו, ממש הוחמאתי. לבסוף הוא הציע לי להעלות אליו והסכמתי. כאן מגיעה החוויה הלא ממש נעימה שלי.
כשעלינו לדירה התחלנו להתחרמן, התפשטנו כמעט לגמרי (רק בתחתונים).
שמתי לב שאין בליטה כמעט בתחתונים שלו אז הנחתי שעוד לא עומד לו. שלחתי יד לתחתונים שלו, הוא ממש התענג ואמר לי "תכניסי לפה". הורדתי לו את התחתונים בהנחה שזה לא עומד ואני צריכה להביא לו ביד. אבל אז ראיתי איבר מין ממש קטן. בחיים לא ראיתי דבר כזה. אני נשבעת שזה אולי רבע מהממוצע. ניסיתי לשפשף את זה וזה התחיל להתקשות ועדיין זה ממש קטן. באותו הרגע זה די הגעיל אותי אבל לא רציתי להעליב אותו, אז ניסיתי לעשות את מה שביקש. החזקתי את האיבר שלו כשהוא בזקפה ואני עדיין בשוק מוחלט כי כל היד הקטנה שלי הייתה מספיקה כדי להסתיר את האיבר שלו. בשלב זה לא הייתי מוכנה להכניס את זה לפה וגם לא ראיתי טעם בזה שהוא יחדור אליי כי לא הייתי מרגישה. אמרתי לו "תקשיב אני מרגישה ברע, אני מצטערת אבל נאלצת ללכת" התלבשתי והוא אמר לי "יא זונה מה הבעיה שלך? העיקר שידרת שאת רוצה מה הבעיה שלך?" התעלמתי ויצאתי מהדירה. יום אחרי מסתבר שהוא סיפר לשאר החבר'ה שאני זונה והוא זיין אותי כל הלילה. הבנתי שהוא נעלב עליי מאוד באותו הרגע.
דיברתי עם חברות שלי על זה, הייתי בטוחה שכולן יסכימו עם מה שעשיתי אבל חלקן אשכרה חשבו שהייתי צריכה לזרום איתו כדי לא לפגוע ברגשותיו.
אני באמת מנסה להבין, זה הופך אותי לזונה כי לא רציתי לשכב איתו בגלל זה?
אני מבינה שזה נושא רגיש אצל הגבר ובאמת שלא הגבתי בקיצוניות, לא צחקתי, עשיתי הכל כדי להתחמק מזה עם טאקט.
בכל זאת אשמח להבהרה בעניין אם פעלתי נכון.

האם הייתי צריכה להמשיך לזרום איתו?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"