התחלתי לנטול גלולות ומאז יש מקרים שיוצא לי דם באמצע קיום יחסי המין. ממה זה נובע?

שובל בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/02/17 בשעה 13:16

אוקי כמו שאמרתי אני נמצאת בזוגיות חצי שנה,(והחבר שלי הוא גם הראשון שלי לפניו הייתי בתולה)בזמן האחרון החלטנו לנטול גלולות בשביל להרגיש בטוחים בקיום יחסי המין ולהשתמש גם בלי קונדומים בשביל הרגשה ושיהיה לו יותר כיף ונוח.. (אה והוא לא גומר בפנים אז אין מצב להריון) בחודש האחרון התחלתי לנטול אותם שבוע לאחר מכן בערך שכבנו ולאחר קיום יחסי המין יצא לי טיפה דם לאחר מכן קבעתי תורים לרופאה ולרופא נשים ויש לי בדיקות לעשות וכן המשכנו לשכב אבל לא יצא לי דם במקרים הבאים ושוב לפני כמה ימים יצא לי דם במהלך קיום היחסים וחשוב לי לציין שכשאנחנו שוכבים הוא גומר מהר ולפעמים מהר מאוד וזה לא מה שמפריעה לי ושמתי לב שפעם הראשונה שזה קרה (הדימום) לקח לו המון זמן לגמור עקב אלכוהול וכו.. השאלה שלי אם אני יכולה להיות רגועה שאין לי מחלה כלשהי שמסוכנת כי זה ממש מלחיץ אותי וגם את החבר שלי ולהיות רגועה שיכול להיות מדובר רק בפצע שנרתיק או משהו מסביב או דלקות... אשמח לשמוע חוות דעת של אנשים וכן קבעתי בדיקה שתבדוק את זה אבל יש לי תור מחר אבל אני אמורה לקבל מחזור אז אני לא חושבת שאלך אליה ואז זה לחכות עד שיגמר המחזור ואז לקבוע מחדש וזה גם לוקח מלא זמן... אז אשמח לעזרה והיעוץ של האנשים כאן.. תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"