מדרגים אותי בשכבה לפי מראה חיצוני. לספר להורים?

חמודה בת 16 | כתבה את השאלה ב-24/02/17 בשעה 22:13

תמיד הייתי חברה של הכי כןסיות ורק בזכותם התקרבתי״ למקובלת של השכבה ביסודי ולמלא מסיבות בחטיבה ובתיכון אבל כל הידידים שישלי זורקים לי יציאות ״איך את חברה של כוסיות אם את מכוערת.״

ישלי 3 חברות אמיתיות. שנשארו איתי וחבורה 1 של 5 בנות מהחטיבה בקשר עד היום ונפגשים וזה
לפני חודש ה3 עברו לכתה שלי ומאז חברות שלי מחלפוץ אותי פתאום מזמינות אותם למסיבות במקומי פעם ראשונה! ומוספות אותם לקבוצה חדשה
וכל הזמן ״אתם מושלמות גאווה להיות חברה שלכם״ואני אויר פתאום!
כל השכבה דבוקה להם לתחת ושה3 קוראות לי לבוא איתם אומרים לי זוזי ומדברים איתם וחבורה 1 שלי התחברו רק אליהם ואליי בקושי מתיחסות פתאום!
כן הם מושלמות ויפות!

שאני הולכת איתם למקומות -אני העסקת חבילה. וכולם אומרים לי מה את שומרת ראש שלהם״ פשוט ככה זורקים יציאות ישירות!

סבבה הם חדשות אבל זה פאסה אני גם חדשה ותוך שבוע ירד לכולם ממני ואפחד לא התיחס אלי בשכבה!ומצאתי תחבו שלי..

אבל שיש כוסיות ישר מתיחסים למה זה כזה מגעיל??גיליתי תפרצוף האמיתי של השכבה שלי וזה דוחה