מרגיש שאכזבתי למנהל שלי, הרוס מבפנים, לא יודע אך לפצות על זה

kaneki בן 20 | כתב את השאלה ב-23/02/17 בשעה 22:35

היי לכולם, אני בן 20 השתחררתי מהצבא לפני כמה חודשים וישר התחלתי לעבוד
אני נציג טלפוני בחברה גדולה, אני עובד בצוות עם יעדים כל חודש, אני נציג נורא מקצועי ואם המון ידע ולמדתי ממש מהר, אני מאוד אוהב את העבודה שלי ומאוד רוצה להתקדם בה.

יש לי מנהל שאני ממש מעריץ , ולמדתי מימנו כל כך הרבה לעבודה ולחיים , אמנם אני נורא שונה מימנו ואין לנו בכלל את אותו אישיות ואותם תכונות מה שכן הוא לימד אותי כל כך הרבה ונתן לי כל כך הרבה כלים שאני ממש באמת מכבד אותו ורואה אותו כמנטור בשבילי.

היה לקוח שהיה בטיפולי , והייתי קצת טיפש לא ביררתי יותר מדי והטעתי אותו וגרמתי לטרטור מיותר שלו, הוא היה נורא כועס ושלח פניות ציבור , שישר מגיע למנהל שלי, ומי שעובד בתחום יודע שפניות ציבור זה הדבר הגרוע ביותר.

הוא לקח אותי לשיחה קצרה , אמר לי שבגלל שזה אני הוא יודע שהוא לא צריך יותר מדי להסביר ושהבנתי את הטעות שלי,ופה זה הסתיים.
רציתי להגיד כל כך הרבה דברים אבל לא הצלחתי, אני כועס על עצמי כל כך כי אני ממש מקצועי , ולוקח אחריות מלאה על הדבר הזה, אבל אני לא מצליח להוריד את האבן הזאת מהלב אני ממש פוחד שהוא לא יסמוך עלי יותר ויוריד מערכי.

אולי זו סתם פריקה, אולי יש פיתרון , או רק לחכות שההרגשה הזאת תעבור לבד..

עדכון מkaneki, שואל השאלה 2017-02-24 16:33:35

הייי!
תודה לכולם על התגובות, אני בשיא הרצינות אומר זה ממש עזר לי, אני באמת מרגיש שקצת הגזמתי עם התגובה שלי למקרה
אני ימנע מטעויות כאלה לקרות בעתיד, מה שכן אני צריך להבין שבטוח יקרו עוד טעיות ואי אפשר למנוע זאת.

תודה רבה על העזרה חברים
שמור עדכון

מה כדי לעשות...?

לדבר איתו על זה ולהגיד אך אני מרגיש?

לשכוח ולהמשיך כרגיל?

למצוא דרך לפצות על זה?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"