הודעתי לילדה שהייתי ידיד שלה כמה חודשים ש שהידידות תפסק, למה היא ממשיכה להציק?

חסוי בן 14 | כתב את השאלה ב-23/02/17 בשעה 17:53

הייתה לי ידידה אחת שהכרתי מהשכבה השנה והתחברנו די מהר ונשארנו ידידים בערך חצי שנה.
מתמיד היא הייתה דלוקה עליי בחצי קלאץ,' תמיד הייתה מנסה לגרום לי לקנא בה שהיא מדברת עם בנים "חתיכים", ותמיד כל הזמן הייתי תומך בה ועוזר לה. עשו עליה חרם בכיתה עוד קצת לפני שהכרתי אותה בגלל חבר שהיה לה ונפרדו, אז כמה ילדים החליטו לעשות עליה חרם שזה היה כמעט כיתה שלמה. מאז כשהכרתי אותה היא הייתה תמיד מספרת לי הכל מה עשו לה בכיתה שהשפילו אותה או הציקו לה ותמיד תמיד הייתה בוכה לי בוואטסאפ לקבל תמיכה, הייתי בערך הבן אדם היחיד שהיא הייתה מספרת לו הכל... מתמיד ידעתי שהביטחון העצמי שלה נמוך שהיא לא שלמה עם עצמה ושהיא לא יודעת לשים זין על אלה שמקניטים אותה, ואני תמיד הייתי תומך בה מלמד אותה איך להשיג את הביטחון העצמי מול החרם הגדול שעשו עליה, פשוט לשים פס, והיא אף פעם לא הייתה מפנימה את זה מתוך החוסר בטחון העצמי שלה, פשוט אפסית... אבל לא התייחסתי אליה ככה כמו כשהגדרתי אותה עכשיו, אני אסביר לכם גם למה הגדרתי אותה ככה.
יש לה "חברה" בעיקרון היא ו"החברה" שלה כיום מציקות לי בבצפר ועכשיו אני אסביר לכם מי זאת ה"חברה" הזאת שלה. כשהתחיל החרם החברה הזאת שלה הייתה באותה תקופה חברה שלה, אז כמובן שחברה שלה לא רצתה להיות גם בחרם הזה אז היא הייתה חברה שלה בסתר, הם בעיקרון נחשבות "חברות הכי טובות"... חברה שלה הייתה פותחת קבוצות בלעדייה של יציאות לקניונים וסרטים והיא בסופו של דבר גילתה את זה בסופו של דבר, והחברה שלה הזאת עשתה לה אלף קטעים מגעילים ביותר שבחיים לא הייתי משלים עם בן אדם כזה מגעיל. בעיקרון היא הייתה מספרת לי כל דבר, היא אשכרה כל יומיים סיפרה לי שהיא רבה איתה, אני לא צוחק!היא הייתה מספרת לי במדויק מה היא עשתה לה ותאמינו לי דברים כל כך מגעילים... לא סתם ריבים, ריבים מכל מני סוגים, נשבע לכם ריבים ברמה הכי מגעילה בעולם... אני אתן דוגמא אחת: אותה החברה הזאת החליטה שהיא עוברת לצד של החרם ולהשפיל אותה כמו שאר הילדים שהשפילו אותה, חברה שלה הייתה יושבת עם כולם משפילה אותה יורדת עלייה ברמות והיא קטנה בודדה שצריכה לספוג את זה. (החבורה שעשתה עליה חרם לא ממש אהבו את ה"חברה" שלה והעיפו אותה קיבינימט חחח). ולאחר מכן היא כמו חתיכת ילדה מטומטמת הייתה משלימה איתה אחרי יום, (היא הייתה משלימה איתה לא משנה איזה ריב ומנסה להסתיר את זה ממני). מה את מפגרת?!?! כל פעם שהיא מספרת לי שהיא רבה איתה אני אומר שפאקינג תעזביייייייייייי תבת זונה הזאת שרק הורסת אותך ומדרדרת אותך עזבייייי למה שהיא תהיה בחיים שלך למה?!?!?! היא פאקינג לא נקראת חברה יסתומה מהתחת!!! אבל היא לא הייתה מפנימה את זה, כי השכל שלה היה על הריצפה... ושתדעו המצב הזה ממשיך גם עד היום... עצוב...
אוקיי הגענו לקטע שאני לא רוצה להיות ידיד שלה והיא לא אהבה את זה... אמרתי לה את האמת שלא מתאים לי הידידות שלנו ואני רוצה להפסיק את הקשר איתה. סבבה יום אחרי זה היא התחילה להציק לי עם ה"חברה הכי טובה שלה" (אותה אחת) סתם ככה בלי סיבה. יורדות עליי מקניטות אותי מוציאות עליי מילים לא יפות מנסות להשפיל אותי, וזה בכלל לא מזיז לי אבל זה די מציק. החלטתי שאני לא ישתוק לה ואמרתי לה את כל האמת עליה בפנים אמרתי לה שאין לה ביטחון עצמי לרדת עליי לבד ושתראה מי ה"חברה הכי טובה שלה" שכיום מציקות לי כבר שבועיים, זאתי שהייתה משפילה אותך יורדת עליך ומרכלת מאחורי הגב, ואמרתי לה שתלך לחפש חברות אמיתיות שבאמת יאהבו אותך והזכרתי כמה זכרונות "טובים" מה"חברות" הטובה שלהם בפנים בתוך העיינים והייתי הייתי שם לבד עם ביטחון עצמי עד השמיים ופשוט השפלתי אותה מול כל הכיתה שלה והכיתה של מודעת למצב העצוב שלהן... מאז אני יותר לא מתייחס ובאמת שהן לא מזיזות לי אני יודע עליהן את האמת... הן לא שוות כל גם כשהן ביחד וגם כשהן לא ביחד... זה רק עוד יותר מחזק אותי לא להתרגש מהקנאיות האלו...
מה הקטע שלהן? הן עוד יפסיקו להציק לי?