שכחתי להתאים את הבגדים והקופאית בסופר צחקה עלי, למה אנשים שופטים אותי?

לא יכול יותר בן 24 | כתב את השאלה ב-23/02/17 בשעה 11:30

לפני יומיים הלכתי לסופר לערוך קניות כמו שאני עושה בדרך כלל.
הייתי ממש רעב, אז בטעות לבשתי חולצה ירוקה עם סנדלים, ואז הקופאית הציעה לי לעשות כרטיס חבר או משהו כזה ואני יודע שהיא ניסתה להסתלבט עליי כי יעני אני לא יודע להתאים בגדים, ואז ניסיתי לקטול אותה אבל החזקתי הרבה מוצרים ואיזה ממרח נשבר ואז עוד הייתי צריך לשלם עליו, וכמה אנשים הסתכלו עליי ואני לא מבין למה אנשים כל כך אכזריים, כיאילו באמת סליחה שאין לי מלא כסף לבגדי מעצבים מהודרים או לממרחים יקרים.
זו ממש לא סיבה לשפוט מישהו.
עד כמה זה פאדיחות, אני לא חושב שאני מסוגל בכלל ללכת לסופר הזה או לסופר בכללי, אם הייתי יודע שאלה החיים לא בטוח שהייתי מסכים להם בכלל.

אוכל לחזור לסופר אי פעם?

כן, בקטנה

לא, זאת פאדיחה ענקית!

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מה שעובר עליי"