הוא החליט לחתוך בגלל שהוא לא נקי מהעבר שלו, תוהה אם לתת זמן וליצור קשר עוד חודש?

סו בת 30 | כתבה את השאלה ב-22/02/17 בשעה 21:19

היי,
הכרתי בחור מקסים בטירוף, גרוש בן 35, שהתאהבתי בו מהרגע הראשון שנפגשתי.
הבחור הזה ממש רצה לקדם את כל הקשר בינינו מהר מהרגע הראשון, כל הזמן טלפונים והודעות, מחמאות בלי סוף, בניית תוכניות וכו'. הוא גם היה מאוד בעניין שלי.
בהתחלה זה קצת הלחיץ אותי ואף הבהיל, אבל בגלל שהיה בינינו חיבור כ"כ טוב התחלתי לאהוב את זה ולהתרגש, מהמחשבה שאפשר לבנות כאן משהו.
אחרי הדייט השני, הוא ביקש לסיים ואמר שקיבל שיחה מהאקסית, וזה החזיר אותו לעבר. הוא לא אמר שיש לה רגשות אליה או שהוא רוצה לחזור אליה, רק ציין בפניי שהוא מאוד נפגע ממנה, שהוא בנאדם מאוד טוטאלי באהבה והיא רמסה אותו.
בנוסף, הבנתי ממנו שבאופן כללי, הוא היה רק במערכות יחסים הרסניות ואף פעם לא היה באמת במערכת יחסים הדדית וטובה... לכן האמונה שלו בעצמו בזוגיות הלכה לאיבוד איפשהו במשך כל השנים האלה. הוא ממש אוכל סרטים על זה שהוא עדיין רווק בגיל הזה וששום מערכת יחסים שלו לא צלחה.

איכשהו, שכנעתי אותו פשוט לזרום ולתת הזדמנות, כי היה בינינו חיבור והוא אמר שהוא ממש ישמח ושירצה שנהיה כנים. בדייט השלישי, כשנפגשנו אחרי אותו סרט שהוא עבר, הוא אמר שזה מאחוריו, היה לנו דייט ממש כיפי וגם הייתי אצלו בבית עד הבוקר והתזמזמנו קשות..
האמת שזה הרגיש לי מהר מדי, הקטע הפיזי, כי מטבעי, יש לי קצב איטי יותר שאני צריכה לסמוך על הבחור, להרגיש ביטחון עם עצמי לידו ועוד, ולא עפתי איתו כמו שהוא עף עליי, הייתי מאוד פאסיבית ועדינה, ולא הצלחתי להשתחרר לידו.
בנוסף, לא הכי נמשכתי לגוף שלו, אבל בגלל שהחיבור בינינו היה כ"כ מדהים בעיני, לא התכוונתי לוותר עליו והייתי בטוחה שבפעם הבאה אני כבר ארגיש יותר טוב איתו.
אני חושבת שהוא שם לב לזה, כי הוא שאל אם אני נמשכת אליו בלי בגדים.
זה מאוד ביאס אותי ששאל, כי כ"כ רציתי לתת לו הרגשה טובה איתי...

הוא גם רצה שאשאר לישון שם ושאבוא אליו לדירה, כשהוא עובד, ושאוכל להרגיש בנוח להישאר בדירה שלו ללמוד, והציע להכין לי אוכל כשיחזור מהעבודה..
כל מיני מחוות זוגיות כאלה, שמראות שהוא ממש בעניין ומתלהב ממני...
הוא גם נורא רצה לעזור בלימודים ובעוד כל מיני דברים.
לא נשארתי לישון ולא שכבתי איתו.
למחרת הוא שוב חתך, הפעם סופית, ואמר שהוא מרגיש שהוא אף פעם לא עושה דברים נכון, שקשה לו להפציץ בזוגיות כשהוא עוד לא מוכן, ושהוא רוצה ללכת לטיפול מקצועי לפני שהוא מכניס מישהו נוסף לחיים שלו.
כתבתי לו שאני מבינה, שילך לטיפול ושכמובן על הרגשות שלי ושלא בכוח...
הוא ענה לי שהוא מרגיש מאוד קשור אליי ,אבל הוא חייב לטפל בעצמו.

עכשיו אני מתלבטת אם פשוט להיעלם, כלומר אני חייבת להיעלם, ואולי לנסות איתו שוב עוד חודש-חודשיים ליצור קשר? בהנחה והוא באמת יהיה בטיפול בעצמו... אולי זה יכול לעבוד שוב?