גרוש עם ילד, ללא תואר או תעודה, וסחוט גופנית איך אני משפר את המצב הגופני?

הנודד הבודד בן 33 | כתב את השאלה ב-19/02/17 בשעה 21:03

שלום אסקפייפל,

אני לא כל כך מגיב כאן ודיי חדש אז בבקשה תהיו נחמדים :)

התחתנתי עם אישה קשה, אישה שלא בחנה באמצעים, שיקרה, בגדה, ונאפה כשהיא הייתה עוד נשואה לי. התגרשתי לפניי חודשיים. אני לא אגיד שלא היו בה גם דברים טובים, כן היה בה פה ושם תכונות טובות, אבל הם הוחבאו טוב טוב בתוך ערמה של שקרים, רמאויות ובגידות.

התגרשתי לפניי כחודשיים, כעת אני בן 33, עזוב, בודד ללא אף אחת כרגע, ללא תעודה או תואר בכלום. מנסה להתמודד :(

אני משלם מזונות, גרושתי בקושי מאפשרת לי לראות את הילד, הוא קטן בן 4 שנים.

אני עובד במאפייה, אין לי כרגע תעודה או תואר בכלום, המשפחה שלי כן לוחצת עליי ללמוד אבל בגלל כל הבלאגן מאוד מאוד קשה לי ללמוד.

התקופה שאז הגרושה שלי הייתה אישתי היא בקושי הייתה דואגת לאוכל בבית, אני קניתי כל מה שהיה צריך והיא בקושי רק לפעמים הייתה מכינה משהו, יצא שהורדתי בערך 21 קילו במשקל, היום אני מטר 82 ושוקל בסך הכל 64. אני מנסה לעלות במשקל ודיי קשה לי, אני מסתפק בארוחה אחת ביום.

איך ממשיכים מכאן? מה אפשר לאכול כדי להעלות במשקל באופן תקין ובריא? ואם כבר, איך אפשר להכיר מישהי חדשה ולהתקדם בחיים גם מבחינת תעודה או תואר?

חשוב לי נראה לי דבר ראשון לעלות במשקל בחזרה לרמה נורמלית, קוראים לי "כחוש" במשפחה.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"