האם כדאי לי להפסיק עם החדר כושר?

אקטומורף רנדומלי בן 15 | כתב את השאלה ב-19/02/17 בשעה 10:33

שלום לכולם. בואו נתחיל מזה שאני שחיף, מאוד שחיף. למזלי, הגובה שלי הוא סביר ובזכותו אני שוקל 50. התחלתי להתאמן מלפני שלושה חודשים בערך אבל אני לא רואה שינוי בעליית מסה. אני אוכל בריא, ירקות ופירות במשך היום, 5-6 ארוחות בינוניות בכל יום שמכילות רק מאכלים בריאים כמו אורז או דגים. אחרי כל אימון אני אוכל ארוחת ערב, בדרך כלל שתי ביצים עם סרדינים/טונה, לחמנייה וקצת ירקות או זיתים. אני אוכל הרבה! אני מתאמן באופן מעולה, יש לי תוכנית אימונים של שחיף ממוצע עם מדריך טוב. אני מרגיש שאני מתחזק מבחינת המשקלים שאני מרים משבוע לשבוע אך המשקל שלי נשאר קבוע. לא רק המשקל, גם הגוף והתסכול שלי. אני יודע שלמדוד משקל כל יום הוא טעות ושמשקל גם תלוי בנפח נוזלים, אוכל שבפנים וכו', ולכן אני מודד כל שבוע. אני לא רואה שום שיפור ולמרות שההורים שלי די מלאים, אני מרגיש שנדפקתי גנטית עם BMR שיותר מהיר מברדלס אחרי כבשה. אני מאוד נהנה להתאמן אבל אני לא בטוח אם כדאי להמשיך כי אולי זה פשוט משהו שלא ניתן לשינוי. עוד מאט נגמר לי המנוי, אני אישית רוצה לחדש אותו אבל אני תוהה אם זה שווה את הכסף, כי אני מאוכזב מהתוצאות. הייתי הולך 5 פעמים בשבוע לאימון של כמעט שעתיים, 4 דקות של ריצה וכל השאר אנאירובי טהור. איבדתי כבר את המוטיבציה ללכת להתאמן, מישהו יכול להגיד לי מה אני עושה לא נכון? האם כדאי לי לוותר על זה פשוט? ואם לא, אז למה? אני לא רוצה להיראות כמו מישהו שדורש תשומת לב או עידוד אבל אני פשוט נואש מדי.

האם כדאי לי להפסיק עם החדר כושר?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"