מרגישה כאילו אני חייבת חבר כדי ליהיות מאושרת

אישה חזקה? בת 14 | כתבה את השאלה ב-15/02/17 בשעה 20:22

היי , אני יודעת שאני צעירה אבל אני מאז גיל קטן חיפשתי בן זוג, חיפשתי מישהו שיהיה איתי..
אם זה קשור אני מאוד אימהית וגידלתי לבד בסביבות שש חתולים ועכשיו גם כלבה (רק מי שיש לו יבין כמה אחריות דרושה כדי לטפל בהם)
ותמיד אני חיפשתי בן זוג ואני מנסה להרגיע את עצמי שאני צעירה והכול אבל זה לא עובד!!
כל בן שרק נחמד אליי או שאני תופסת אותו מסתכל עליי אני ישר מתחילה לחשוב (יותר לקוות( שהוא מאוהב בי.

ואני יודעת שיש לי עוד זמן והכול אבל אני תמיד מחפשת תמיד וזה מעצבן..
אפילו בלי לשים לב, קראתי על זה מלא ואני מנסה להרגיע את עצמי אבל זה לא עובד!!
גם אפאחד לא מסתכל לכיווני ואני לא יודעת למה..

אני דיי נמוכה 1.54 אין ממש חזה (אם זה יפריע לבן זה אומר שהוא לא שווה אותי)
אבל פנים יפות עניים גדולות אף קצת תקוע אבל בסדר הוא קטן כזה ונחמד..
אני לא מראה שאני נואשת (אני מקווה) ואני מנסה ליהיות נחמדה לכולם..
יש לי אופי טוב, ואני מודעת לזה, ואני יודעת שאם מישהו רק יכיר אותי הוא יחבב אותי. אבל אין את ההזדמנות, אני לא יוצאת למסיבות ואני ילדה טובה ( חנונית כזאת)
וזה דיי מביך פשוט להתחיל לדבר עם מישהו וגם אם אני כן אני חווה כישלון לרוב (ניסיתי עם שתיים ומשניהם קיבלתי סירוב כואב וירידות)

לא יודעת מה לעשות!
מה לעשות כדי לשכוח מבנים??
או ללמוד להתחיל עם מישהו כמו שצריך?

עדכון מאישה חזקה?, שואלת השאלה 2017-02-16 16:54:27

תודה על כל מה שכתבתם.. אך הבעיה לא נפתרה
אני בת אדם של חיות לטבע ואני יכולה לדבר מלא על פסיכולוגיה וכל מני דברים שאני מוצאת מעניינים..
יש לי נקודת מבט אחר על דברים..
ואני ממש מקווה למצוא מישהו כמוני, רוב האנשים שאני מכירה שיטחיים ולא רואים דברים בדרך שאני רואה וזה מתסכל ואני עדיין חשה צורך לחפש בן זוג שמתנהג כמותי
שמור עדכון