הבן של השכנים שובר דברים בבניין, מה לעשות?

בניין משותף בן 25 | כתב את השאלה ב-14/02/17 בשעה 21:13

שלום לכם.

רציתי לדעת מה אפשר לעשות עם הבן של השכנים. הם שוכרים מעליינו בערך 3 שנים. ממתי שהם הגיעו לבניין הרבה דברים נהרסו. אני לא אומר שהבניין חדש, בניין ישן אבל עדיין למה להרוס?
אבא שלי נורא מתעצבן מזה. השבוע זה היה השיא - הבן עיקם את המשקוף של הדלת של הבניין (איין דלת), שבר את המנורה בכניסה לבניין (איפה שהתיבות דואר) ושבר את הדיקט של הארון חשמל ובנה סוג של מחנה מתחת לבניין - בדיוק איפה שנכנסים עכשיו זה זרוק ככה עם כל הקרשים.
ההורים שלו לא אכפת, אומרים להם הם מעלמים עיין. הילד לא אכפת לו "בא לי".4הוא בערך בגיל 16-17 - לא עובד ולא לומד, כל הזמן בחוץ ומחפש מה להרוס. והאמת נמאס.
זה הורס את הבניין.
ההורים שלו אומרים "הוא צדיק" (הם חרידים) הוא לא הורס.
רק הוא מילדים שנמצאים בבניין שנמצאים בחוץ אין עוד מישהו שיהרוס ותמיד אני רואה עליו פטיש ומברגים.

אם לבן ולהורים לא אכפת למי אפשר לפנות?
גם אין לו וועד מסודר בבניין - כל אחד לעצמו. אבל עדיין זה מרגיז שסתם הוא הורס.

תודה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בית, שכנים ושותפים "