אנחנו יוצאים כבר שנה ולא יודעים איך לחגוג. לילה במלון? מסעדה יוקרתית? משהו אחר?

סטודנטית בת 23 | כתבה את השאלה ב-11/02/17 בשעה 20:47

אני וחבר שלי חוגגים שנה יחד בקרוב ולא מצליחים להחליט איך ואיפה לחגוג. החשיבה הראשונית היתה הסטנרט - דייט רומנטי במסעדה יוקרתית (אבל לא יקרה מדי ולא מאלו עם מעט אוכל על צלחת גדולה) אבל לא הצלחתי למצוא שום דבר מתאים. חשוב לציין ששנינו סטודנטים ולכן:
א. אין לנו באמת זמן לתכנן. עכשיו אנחנו בתקופת מבחנים ובגלל שאני במילואים אני לא לומדת הסופ"ש לכן לקחתי על עצמי את החיפושים.
ב. אין לנו הרבה כסף. החלטנו שבמקום להשקיע במתנות (מה שגם לוקח זמן) נחסוך ונוציא את הכל על החגיגה עצמה, מה שלא תהיה.

חשבתי שאולי במקום מסעדה נוכל לנסוע ללילה בבית מלון באיזור שקרוב לנו. כרגע זה נראה כאופציה טובה, בעיקר עם הדילים שמצאתי בגרופון הכוללים גם ארוחת בוקר וחלקם עוד תוספות כמו עיסוי זוגי או פינוקים לחדר.

בכל זאת חשבתי שאשל את הקהילה החביבה כאן אם למישהו יש אולי רעיונות מעניינים. לא יוצא לנו לצאת הרבה, ובד"כ אנחנו פשוט נפגשים ויושבים כל אחד ללמוד את הדברים שלו ואז הולכים לישון. בגלל זה חשוב לי שהערב הזה יהיה מיוחד וגם לא בבית כי בבית אנחנו נמצאים הרבה.

אה, וגם הבטחתי לו להתלבש ממש יפה ולהתאפר כי הוא לא יכל להגיע לאירוע משפחתי שלי שהתקיים לאחרונה והתבאס שהוא פספס את ההזדמנות לראות אותי ככה. אז זה צריך להיות משהו שאפשר להגיע אליו בשיא הגינדור (רמה של שמלת מעצבים).

תודה לכל העונים והעונות!

לאן כדאי לצאת לכבוד חגיגת השנה יחד?

מסעדה (המלצות?)

לילה בבית מלון

אחר (אנא פרטו)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"