בת הזוג (לשעבר) רצתה הפסקה וכך התחילה סאגה שלמה

מישהו בן 27 | כתב את השאלה ב-08/02/17 בשעה 21:19

אני אנסה לספר את הסיפור באופן כמה שיותר מצומצם כי אם לא זה עלול להמרח על חמישה עמודים.

אני ובת זוגתי היינו יחד כ-5 שנים, גרים יחד 3 שנים. זוגיות מאוד אינטנסיבית, רוב הזמן יחד, זוג למופת, באמת ככה. אהבה אינסופית משני הצדדים. לא לוקחים כמובן מאליו. מפנקים, סתם ככה, קונים אחד לשני, לוקחים לחופשות, באמת מעריכים ואוהבים אחד את השניה.
המשפחות מאוהבות בצד השני. אני כמו בן בשביל כולם בצד שלה, לא רק הורים ואחים, אלא גם סבא וסבתא, דודים, חברים, כולם ידעו שאני האחד בשבילה וראו אותי כבר בתור חתן, וכך גם מהצד שלי.
הסיפור מתחיל כאן:
לפני ארבעה חודשים בת זוגתי (לשעבר) התחילה לעבוד כדיאטנית בחדר כושר.
מאז שמתי לב לשינוי בה, ולאו דווקא לטובה. אם זה חוסר סבלנות, קרירות, פחות חיבה, פחות חשק.
לא ייחסתי חשיבות בהתחלה כי חשבתי שזה לחץ. גם משפחה גם עבודה ועוד דברים שהיו באותה התקופה.

Long story short,
לפני שלושה שבועות דיברתי איתה על זה, לשאול מה קורה, שאני מרגיש שמשהו לא בסדר, שהיא מתרחקת ממני ושנדבר על זה ונפתור את זה, אומרת שהיא רוצה הפסקה.
בהתחלה לא רציתי, כי חשבתי שאם יש בעיות, פותרים אותם יחד, ולא לבד, וגם ידעתי מה זאת אומרת הפסקה, ולא הייתי מוכן לזה. אני נתתי את השנים הכי יפות שלי בשבילה, ועשיתי הכל, הכל בשבילה ובשביל לתת לה את החיים שמגיעים לה. (כי היא בחורה שכן צריכה ביטחון בחיים)
יצאתי החוצה כדי לחשוב והחלטתי להסכים. אם היא צריכה זמן לחשוב אני אתן לה אותו. אמרתי לה שהיא יכולה ליצור איתי קשר בכל זמן שתרצה, שתרגיש בנוח, אני לא אצור קשר (למרות שזה נורא קשה), כדי לתת לה באמת ספייס.

אני חזרתי לבית של ההורים לשבוע, בידיעה שהיא בטוח תשלח לי הודעה.
בת הזוג שלי לשעבר בחורה מואד תלותית, והיא חייבת חיזוקים ומישהו שיהיה לצידה, לא אוהבת להיות לבד, אז הייתי בטוח שהיא תיצור קשר. לא יצרה קשר כל השבוע, אז אני כל יום על קוצים, בלי שום מושג מה הולך ולמה בכלל אנחנו בהפסקה, ממי היא כן מקבלת את מה שהיא צריכה כרגע, חושב מה אני עשיתי לא בסדר ומה יכול היה לגרום לזה.

שבוע לאחר מכן, נפגשים בבית של ההורים שלה, אומרת שרוצה להפרד והיא בוכה, נפרד מהמשפחה שלה לשלום עם דמעות בעיניים, וגם אצלם, הם מרגישים שאיבדו בן, ממש ככה.
לטענתה היא אמרה שהיא כבר לא מרגישה את אותה האהבה, היא השתנתה. ואני באמת מסכים שהיא השתנתה בתקופה האחרונה. שוב, לרעה. נתנה לי כל מני תירוצים לפרידה למה אני לא הייתי בסדר אבל אלו באמת היו תירוצים, לא נפרדים בגלל שהחבר שלך של 5 שנים (שעם הזמן רק נראה יותר ויותר טוב ולא השתנה לרעה!) אין קוביות בבטן.

אוקיי, ממשיכים הלאה, היה קשה מאוד, אני לא יכול לתאר עד כמה. עד לפני כמה ימים, שאני מגלה שכבר יש לה חבר חדש, ראיתי מי זה.
המאמן האישי שלה בחדר כושר.
נשברתי. בחור שנראה כמו הפליצה שלי, עם שרירים מנופחים מפה ועד להודעה חדשה.
אני בחור נאה מאוד לא שמן, אמנם לא עם קוביות ושרירים אבל בהחלט חתיך (מחמיא לעצמי...)

אני באותו הרגע החלטתי שאין סיכוי שגם היא תרצה, אני לא לוקח אותה בחזרה למרות שאני מאוד רוצה, אני פשוט לא אוכל לסמוך עליה יותר.

ביררתי על הבחור עם דרכים לא דרכים, ולמה ביררתי?
כי עדיין אהבתי אותה אהבת אמת, ודאגתי לה, ורציתי שיהיה לה טוב, גם אם זה לא יחד איתי.
גיליתי שלבחור יש עבר פלילי על אלימות, חובות, משפטים בתהליכים, מזריק סטרואידים (את זה פשוט אפשר לראות מהתמונות שלו) , בחור לא יציב והוא עכשיו מספק לה כל צורך וזורק עליה כספים כדי ללכוד אותה, And the list goes on and on...

הרגשתי צורך להציל אותה, וידעתי שאם אני אפנה אליה זה לא יעזור כי היא מסנוורת כרגע, אז פניתי להורים שלה,
אמרתי להם כל מה שאני יודע(הכל!) והם היו בהלם.
הם אמרו שהם שמעו עליו ממנה לפני כשבוע ושהם יוצאים (ובאותו הרגע נורא נפגעתי מהם כי למה הם לא מספרים לי אם אני כל כך חשוב להם? למה אני היחיד שאין לו מושג מה קורה וסתם בתקוות שווא?)

אמרו שהם לא מרוצים מהקשר הזה אבל לא כופים שום דבר ותודה על זה מה שהעברתי להם.

מה גיליתי אתמול?
היא מאוד מיהרה להעיף את הדברים שלי מהדירה, ולא ידעתי למה.
מסתבר, שעוד כשהיינו בהפסקה(!) בשבוע הראשון הם כבר שכבו! והוא גר איתה בדירה שלנו!!
כמו מעל שבועיים הם גרים יחד!

כל הפגע שהיה לי התחלף תוך שניה בכעס, איך היא מסוגלת?! אחרי כל מה שעברנו יחד וכל מה שעשינו אחד בשביל השני היא זורקת אותי בשביל האפס הזה?! המיטה עדיין חמה! כמו דלת מסתובבת אני יצאתי והוא נכנס!
זה מה שאת רוצה?! בן אדם בלי עתיד? בלי שום מחשבה על המחר? הוא רוצה אותה בשביל איך שהיא נראית ועלול להיות מסוכן עבורה, והיא לא יודעת עליו כלום(!) והיא עוברת לגור איתו?!
שוכבת איתו עוד כשאנחנו יחד??
אני מצטער אבל היא פשוט *^&%!!!

כמובן שאני וההורים שלה סידרנו מראש שכל התשלומים יעברו לצד שלה. אבל להם אין מושג שהגיע הפרזיט והוא חי על חשבונם.

אני גמרתי איתה, היא לא הבחורה שאני אהבתי, היא בוגדנית, חסרת עמוד שידרה, התאהבה בגוף שזה משהו זמני(!) וזרקה לזבל את הקשר הכי משמעותי שהיה לה, אני גרמתי לה להיות מי שהיא היום! לומדת, מצליחה, לפניי היא היתה עם חבר זבל שדירדר אותה ועשה לה ולמשפחה שלה רק שחור, ואני הוצאתי אותה מזה.

אני עכשיו מאחל לה שכל הרע שאני יודע על הבחור הזה שיקרה לה!
כל סנטימנט שהיה לי כלפיה ירד ל-0! אישה בוגדנית ורעה!

בא לי פשוט ללכת עכשיו לדירה שהיא גרה בה ולהטיח לה הכל בפרצוף!

והיא עוד באה אליי בדרישות עכשיו לנתק קשר מאנשים (המשפחה שלה בעצמה אם זה הסבא וסבתא שלה, ההורים שלה, מתקשרים אליי בעצמם, כי נכנסתי להם ללב וגם אם אנחנו לא ביחד הם עדיין רק רוצים לדבר איתי לפעמים).

זקוק לעיצות בבקשה, מרגיש כעס, אכזבה, גועל, היא פשוט דוחה אותי, בגידה (!) , אבל כבר ממש לא כאב לב!