אחרי 3 חודשים מרגישה שהוא מתחיל להתקרר, זה בראש שלי?

מבולבלת בת 21 | כתבה את השאלה ב-01/02/17 בשעה 17:31

היי.
אתן קצת רקע: אנחנו יוצאים 3 חודשים, מערכת היחסים השנייה שלי אבל מרגיש שהוא הרבה יותר משמעותי מבחינתי לעומת הקודם, אני הרבה יותר רוצה הפעם.
הוא חווה הרבה מערכות יחסים, כולן לא נמשכו מעבר לחצי שנה-8 חודשים וכמעט כל פעם זה נגמר מהצד שלו כי נגמר לו הרגש. הוא גדול ממני בכמה שנים טובות.
זה התחיל מאוד גבוה, המון תשוקה, חיבה, אהבה.. טען כל הזמן שהוא לא חווה רגש כזה כלפיי מישהי הרבה מאוד זמן, והוא גם הראה לי את זה בהרבה דרכים. פגשתי את המשפחה שלו (והוא את שלי) יחסית מוקדם, כבר ביליתי איתם סופ"שים שלמים, הגענו למצב שדיברנו יחסית בהתחלה על חיים משותפים ומגורים. בקיצור, חיבור מעולה מהרגע הראשון.
מההתחלה הוא לא היה מהגברים שמביעים הרבה רגש- הוא לא אומר לי הרבה שהוא אוהב (אמר לי בערך 3 פעמים מהרגע שהכרנו), כמעט אף פעם לא מחמיא לי. יש לציין שאני כן משתדלת להחמיא לו ולהעלות לו את הביטחון, וכמעט בכל הפעמים אני אמרתי קודם שאני אוהבת.. אבל בא לי שזה יגיע גם ממנו.
חשבתי שזה לא יפריע לי כי אני לא בחורה קיטשית, אבל.. פתאום אני מרגישה שזה קצת חסר לי (אולי גם בגלל שהקודם היה ההפך הגמור, הרעיף עלי מחמאות ומתנות והראה לי כל הזמן שהוא אוהב), זה פשוט גורם לי להרגיש שאני פחות אהובה.
ואולי כי בשבוע האחרון אני מרגישה שהוא קצת פחות משקיע, יותר מרוחק, השיחות בוואצאפ קצרות יותר, פתאום לא משתמש בכינוי חיבה שהמציא לי.
רמזתי לו שאני מרגישה שהוא מרוחק והוא הכחיש בטענה שלא הרגיש כ"כ טוב, ושהוא לא מבין על מה אני מדברת.
כנראה שפשוט חסרות לי המחוות והמילים שמראות לי שהוא רוצה את הקשר כמו שרצה בהתחלה.
אני לא יודעת אם להעלות את הנושא של הבעת החיבה, אני לא רוצה שזה יהיה ב"כוח" כי ביקשתי אלא שזה יבוא ממנו.. מצד שני, נראה שזה הבן אדם וככה הוא מתנהל במערכות יחסים. הוא גם סיפר לי שבשתי המערכות יחסים האחרונות שהיו לו (ונמשכו מעל לחצי שנה) הוא אפילו לא אמר לבחורה שהוא אוהב אותה (!!), הייתי ממש מופתעת, זה לא נשמע הגיוני.. אבל איתי הוא מתנהל קצת אחרת.. לפחות עד עכשיו.
מה דעתכם? לפתוח איתו את הנושא או להניח לזה? אשמח לשמוע דעות אובקטייביות של אנשים מבחוץ ובגלל זה פניתי לכאן.
אשמח לכל עצה/הארה/דעה/הזדהות וכו'.
תודה רבה :)

בזוגיות, כל כמה זמו בממוצע אתם מביעים (מילולית) רגש?

לא עובר יום בלי להגיד איזו מחמאה/מילה טובה.

פעם/פעמיים בשבוע

אין זמן ממוצע, זה משתנה לפי תקופות

לא מביע רגש, הצד השני יודע איך אני מרגיש