אשתי רוצה להתגרש ואני לא יכול בלעדיה, האם היא שכחה את ה8 שנים שהינו יחד ?

אמיר בן 24 | כתב את השאלה ב-01/02/17 בשעה 14:16

לפני שלושה חודשים אשתי ברחה מהבית עם משהו היא אומרת רק עזר לה להשכיר דירה והיא רוצה להתגרש שלושה חודשים לא ראתה תילדים שלה ולא שואלת עליהם הרבה אני אוהב אותה וכן עדין אוהב אותה למרות כול מה שעשתה נסיתי לשכוח אותך יצאתי עם בחורת הכי יפות ואין אחת שמחליפה אותה תמיד כועס לא מצליח לתפקד לא בעבודה ולא בכלום 8 שנים הינו ביחד ולא מעכל את מה שקרה היא אומרת שהיא אוהבת אותו ורוצה להתגרש לפעמים אומרת שלא רוצה אותו ולא רוצה משהו עכשיו אנחנו נשואים+2 ילד בן 3 וילדה בת 10 חודשים הילדים אצלי ואמא שלי מטפלת בהם
האם היא תחזור למען הילדים שלה ?!!
האם לא תתחרט על זה שעזבה תילדים שלה ?
האם היא שכחה את ה8 שנים שהינו יחד ?
אני מוסיף עוד משהו הגבר שהיא הלכה איתו נשוי+2
תודה לעוזרים