הייתי אצל גניקולוג והוא פצע אותי ממש, זה הגיוני?

אמטיסט בת 20 | כתבה את השאלה ב-31/01/17 בשעה 18:19

היי שלום לכולם. ביקרתי היום אצל הגניקולוג שלי ואמרתי לו שאני בתולה (בערך,הקרום קרוע חלקית) וגם קשה לי עם חדירה ואז הוא החליט לעשות לי אולטרסאונד שחלות ורחם דרך הנרתיק על המקום. הוא הכניס את המכשיר כל כך חזק ואני צרחתי מכאבים והוא לא הוציא אותו. כשהוא סיים התחיל לרדת לי דם ברמה של מחזור!!! ואני לא במחזור . עד עכשיו כואב ומדמם. זה הגיוני? זה תקין? אני באמת בהלם קצת ,אחרי שהוא סיים עם המכשיר הוא גם דחף לי אצבעות לשם כדי לבדוק משהו. אני סתם בלחץ?

הבדיקה התבצעה באופן תקין?

כן זה תקין

לא זה לא סביר

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה
כשזה מגיע לבריאות... העצות שלנו יכולות לעזור, אבל לא מחליפות ייעוץ רפואי

  • בטעינה...

עוד ממדור "שומרים על הגוף"