אקס שמתעניין ונעלם, למה?

דנה בת 21 | כתבה את השאלה ב-28/01/17 בשעה 15:28

נפרדנו לפני שמונה חודשים, ולפני חצי שנה חזרנו לשבועיים ומאז היה נתק מוחלט. הפרידה הייתה ממש לא נעימה, היינו יחד כמה שנים הכוללים מגורים משותפים ואני נפרדתי ממנו כי הוא כבר לא היה שם. הוכיח לי את זה בפרידה. הוא שלח לי הודעה שהוא מעוניין לדבר בטלפון ושאל לשלומי ואני הייתי עסוקה ( הוא לא רגיל שאני עסוקה כיוון שפעם הייתי מפנה את כל זמני בשבילו) אמרתי לו שידבר איתי מאוחר יותר ואז כשהוא שלח הודעה שוב אמרתי לו שהוא יכול להתקשר בעוד כמה דק והוא ענה בחיוב.
הוא לא התקשר וזה ממש בלבל אותי, מה המניע? למה הוא היה ככ לחוץ לדבר ואז פתאום לא?
אוסיף גם כי לאחרונה ברשתות החברתיות הוא עקב אחרי ואחרי חיי הלילה החדשים שלי... פתאום הפסיק לעקוב והפסיק הכל