הוא היה האהבה הראשונה שלי... אני חיה עדיין בסרט שלפני 7 שנים?

שם בדוי בת 20 | כתבה את השאלה ב-28/01/17 בשעה 15:23

בלי יותר מידי חפירות מיותרות, אנחנו חברים ממש טובים ככה אני מגדירה אותנו . לפני כ7 שנים התאהבתי בו ואז הוא בחר בחברה שלי (בכי) מפה לשם התגברתי והתבגרתי ושכחתי מהאהבה הישנה הזאתי ואמצתי אותו כחבר אבל אין מה לעשות הוא תמיד היה שם ותמיד יהיה ותמיד אני ארגיש קצת יותר מ..
אז אנחני יוצאים למועדונים ביחד , ומדברים על שטויות והרבה כאלה , והולכים לסרטים לבד ביחד כאילו אנחנו זוג.. עד ש.. ערב אחד יוצא מן הכלל הורס הכל , לא יודעת איך הגעתי למצב הזה שהחבר הכי טוב שלי נוגע לי בציצי וגומר לי . לא היה סקס לא היה נשיקה .
עבר קרוב לחודש מהמקרה והוא לא שולח לי הודעות כמו פעם , כאילו החברות שלנו נגמרה .. השאלה היא כזאת אני רוצה להתעמת איתו כבר תקופה לדעת אם בכלל זה בראש שלי הרגשות האלה , האם הוא מרגיש כמוני ? או האם אני חיה עדיין בסרט שלפני 7 שנים...