לפתע קרה ואדישה לגברים, איך אני שולטת בזה? אני יורדת עליהם, עוקצנית, רעה, מתנשאת

מוניקה ג בת 24 | כתבה את השאלה ב-28/01/17 בשעה 15:17

אני מסתדרת מאוד טוב עם גברים בתור ידידים טובים ועמיתים לעבודה. תמיד אני הבחורה היחידה בחבורות של גברים, יש לי ראש פחות בדרמה וריכולים. לא מתחברת לנשים כל כך.
לאחרונה מאז שהבן זוג נפרד ממני (היינו שנה יחד) לפני 3 חודשים ואכן נפגעתי קשה- נהייתי אדם קר ורשע לגברים שמנסים להתחיל איתי.
אני מאוד אדם של זוגיות וחום ואהבה ואני מרגישה שאני לא מכירה את עצמי בכלל.
אני יורדת עליהם, עוקצנית, רעה, מתנשאת, קרה.
וזה אך ורק לגברים שמנסים להתחיל איתי!!! זה מעולם לא היה לי ככה. כאלו שאני שונאת גברים.
אני אדם נפלא וטוב לידידים שלי ואדם מזעזע לגברים אחרים. אני באמת רוצה להכיר בן זוג לחיים ומרגישה שזה עושנ לי רע. איך שולטים בזה? מה עושים??