הוא אמר לי באמצע האקט שהוא רוצה לאנוס אותי, אני צריכה לדאוג?

נשלטת בת 19 | כתבה את השאלה ב-23/01/17 בשעה 16:38

שלום אסקפיפל... אז אני נערה שעד גיל 18 לא היה לי ניסיון מיני בכלל. איבדתי את הבתולין עם גבר שגדול ממני בכמה שנים, ומאז אני רק איתו ואנחנו לא מוגדרים כבני זוג. בכל אופן, עם הזמן, הוא הכיר לי עולם קצת אחר בסקס, של מכות, משחקי כוח ושליטה ודיבור מלוכלך, ומאוד אהבתי את זה. כל פעם היינו מתקדמים קצת יותר, עד אתמול זה הגיע רק למצב שהוא אומר לי שאני הכלבה הקטנה שלו/שפחת מין שלו. אבל אתמול באמצע האקט לפני שהוא חדר, הוא אמר "שיט, בא לי לכסות לך את הפה ולאנוס אותך." הייתי קצת בהלם, ברור לי שזה חלק מהדיבור המלוכלך, כמו שאני לא באמת הכלבה הקטנה שלו, אבל באמצע אקט אני פתאום כן, אבל המשפט הזה נורא הפחיד אותי וגרם לי למחשבות לא טובות (אחותי הגדולה נאנסה פעמיים ואני נורא רגישה לנושא הזה). זה לגיטימי שאדם יגיד דבר כזה גם אם זה רק מתוך להט הרגע? מה אתם הייתם עושים אם האדם שאתם שוכבים איתו היה אומר לכם דבר כזה? תודה לעונים

מה אתם הייתם עושים אם האדם שאתם שוכבים איתו היה אומר לכם דבר כזה?

זורמים עם זה, זה לגמרי מדליק אותי!

מתעלמים מזה וממשיכים הלאה

מדברים איתו/איתה על זה שזה מפריע לי

חותכים מיד!! זאת נורה אדומה שבכלל הוא חושב על זה

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"