שיקרתי לחבר שלי על שטויות ומתחרטת, מפחדת שהוא יגלה ויאבד את האמון בי

מישהי בת 21 | כתבה את השאלה ב-23/01/17 בשעה 11:03

היי, אז אני וחבר שלי כבר 7 חודשים ביחד. הכל טוב ויפה ויש בנינו אהבה גדולה. שרק הכרנו דיברנו בין היתר על בגרויות ולימודים בבית הספר, והוא סיפר לי שהוא הרחיב מקצועות ריאליים וחמש יחידות במתמטיקה. אני למרות שהייתי תלמידה מאוד טובה, היה לי קצת קשה במתמטיקה (פרשתי מ4 יחידות בכיתה יב, ונשארתי בסוף רק עם 3 יחידות ) ולא אהבתי מקצועות ריאליים והרחבתי סוציולוגיה וגאוגרפיה. למרות זאת, לא רציתי שהוא יחשוב שאני לא מספיק חכמה בשבילו, ושיקרתי לו שהרחבתי ביולוגיה ושעשיתי 5 יחידות מתמטיקה. למרות שזה שקר לא מאוד גדול, זה אוכל אותי מבפנים. אני רואה לנו עתיד ביחד, ואני לא רוצה שיהיו בנינו שקרים. אני גם ממש חוששת שהוא יגלה את זה בשיחה עם חברות שלי או עם ההורים שלי ואז הוא לא יסמוך עלי יותר. אני רוצה לספר לו אבל אני חוששת מהתגובה.

מה לעשות ?

לספר לו ולשאת בהשלכות, כנראה הוא לא יפרד על זה

לדבר עם חברות ועם משפחה כדי להסתיר את זה ולא לספר

לא לספר בינתיים