החבר אנס אותי, לסלוח לו?

החבר אנס אותי בת 23 | כתבה את השאלה ב-22/01/17 בשעה 22:09

אני בת 23 והוא בן 25... מאוד מאוהבים, זוגיות כמו בסרטים.
כדי שתבינו מה קרה, אני אעתיק את ההודעה ששלחתי לו:
"אז שתדע שמה שאני זוכרת מאתמול.. זה שלא נרדמתי לכמה שעות. היה לי חם והורדתי את השמיכה. לא זוכרת שום טלפון, אלא שפשוט ניסיתי לישון.
פתאום אתה הסתובבת אלי והתחלת לגעת בי. הייתי כל כך עייפה שלא היה לי כוח להגיב לך שלא בא לי... אז פשוט המשכתי לנסות להירדם והנחתי שאתה תעזוב את זה בשלב מסוים.
אבל לא עזבת. גם כשנגעת בי למטה עם האצבעות בהתחלה, נגעת בנקודה כואבת. אז אני זוכרת שממש הזזתי בחוסר נוחות את האגן כל פעם כדי שתבין את המסר. שלחת אצבעות 3 פעמים בערך וכל פעם עשיתי את זה.
פתאום התחלת לרדת לי. הייתי כל כך עייפה, לא הבנתי למה אתה עושה את זה ולא היה לי כח להגיב. אני לא זוכרת ששמתי בכלל יד על הראש שלך. הנחתי שתראה שאני לא בעיניין. אבל לא הפסקת.
ואז חדרת אלי. בלי קונדום. אתה שיקרת לי הבוקר. אתה אשכרה חדרת אלי.
כבר לא הבנתי מה קורה ולמה זה קורה. לא רציתי להראות לך שאני ערה כי פחדתי.
כל הזמן רק ניסיתי להירדם כדי לא להרגיש שזה קורה לי והתפללתי שתשים קונדום. אחרי איזה דקה שמת. המשכת לעוד שתי דקות.
כל הזמן כשעשית את זה, אני הקפדתי לא להשתמש בשרירים. הרגליים שלי נפלו כל הזמן כשלא החזקת אותן וגם הידיים.
כשגמרת, אתה כל הזמן בדקת לי דופק ובאף אם אני נושמת ונגעת לי במצח.
הדופק המהיר היה מהפחד והבלבול על מה שקרה שנייה לפני.
עשית עלי אור מהטלפון. או שאולי זה היה האור מהמזגן? למשך זמן שנראה כמו נצח, כל הזמן התסתכלת עלי. השארת אותי בלי שמיכה בהתחלה וקפאתי. רק התפללתי שתשים עלי שמיכה. היה קפוא.
וכל הזמן רק ניסיתי להירדם באמת כדי לישון קצת ולהתרחק ממה שקרה.

אתה קולט שאנסת אותי? ואז עוד שיקרת לי על זה שחדרת בלי קונדום?
איך יכולת להרוס קשר שהיה יכול להגיע לחתונה, לחיים משותפים וללהזדקן ביחד?
איך יכולת לעשות לי את זה? איך חשבת שלשכב איתי כשאני בהכרה כל כך מעורפלת - יהיה בסדר? אני אמרתי לך פעם, שאף פעם אל תעיר אותי מאקט מיני. אז ניסית אתמול עאלק "להעיר אותי" - בלחדור אלי ולעשות תנוחה שאני לא אוהבת? אתה שומע כמה מגוכך המשפט הזה? זה נראה לך הגיוני??

אני פשוט לא מכירה אותך יותר. לא מאמינה שעשית לי את זה.
זה נגמר בינינו."

הוא מאז אמר שזה היה לא בזדון, שהוא חשב שהוא ראה סימנים... אבל מה שהכי מרתיח אותי זה שעד שהוא סוף סוף קלט שאני לא בהכרה - הוא לא יצא ממני ישר, אלא גמר קודם.

הוא בכה ממש והתנצל אלפי פעמים. אני לא מכירה אותו ככזה... לסלוח לו?