החבר מכור למשחקי מחשב, ואני כבר לא יודעת מה לעשות

אלינור בת 20 | כתבה את השאלה ב-22/01/17 בשעה 16:48

יש לי חבר מדהים, אנחנו ביחד כבר שנה וגרים ביחד, הוא בן 24, אני נורא אוהבת אותו ומעריכה, הוא נותן ומעניק לי המון.
הוא תמיד היה אוהב משחקי מחשב, יש לו אקס בוקס שהוא מאוד אוהב לשחק בו, אבל תמיד זה היה במידה הנכונה, בשבתות עם אח שלו, או לפעמים אחרי עבודה, ותמיד אני תומכת, אני חושבת שבתור בני זוג חשוב שניתן את החופש אחד לשני לפעמים.
הבעיה התחילה לפני כחודש, הוא קנה מחשב והוריד בו משחק שכל היום הוא נימצא בו. לפני עבודה, אחרי עבודה, ביום החופשי שלו, כשהמשפחה נימצאת וזה פוגע גם בזוגיות, מדברים שפעם היינו עושים ביחד כמו לצפות בתוכניות טלוויזיה בערב ולדבר על היום שהיה, או ארוחות זוגיות בערב זה התחלף במשחק, כמעט אין שיחות, יציאות בטוח אין, הכל סובב סביב המחשב שלו, דיברנו על זה כבר, הסברתי לו שזה בסדר שהוא ישחק שעה-שעתיים ביום, אבל כל היום זה כבר מוגזם.
פשוט אין עם מי לדבר, אני אשמח לעצות שיעזרו לי להחזיר את מה שהיה בעבר, אני שמחה שהוא מצא תחביב חדש ושכיף לו, אבל לא שזה בא גם לרעתו.
תודה לעוזרים:)