אני ובן זוג שלי רבים לפעמים 3 פעמים בשבוע, האם זה סימן רע?

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-22/01/17 בשעה 16:20

שלום, קודם כל אספר קצת על עצמי ..
אני בת 21 מאזור המרכז, סיימתי שירות לאומי ב1.9.15 [שנה אחת]
וכיום אני עובדת בקבוצה של כוח אדם כמזכירת תפעול ועוד ..
יש לי בן זוג אנחנו יוצאים שנתיים וחודש, הוא גר במרחק של שעה נסיעה [באוטובוס] וברכב זה יכול להיות רבע שעה ככה ...
הוא עובד בעבודה מועדפת בבית מלון ככה שגם הוא לא עובד כל יום והמשמרות שלו נעות בין 7-15 או 10-18 ואני עובדת מ8-16:30.
אנחנו מתראים 3 פעמיים בשבוע כמעט וכשהוא לא עובד בבוקר הוא מגיע לישון אצלי וחוזר למחרת, לאחרונה מפריע לו שאני לא נוסעת אליו וזה מפני שאני עובדת כל בוקר והוא מתלונן שהוא כל פעם נוסע אליי עם 2 אוטובוסים וזה מתיש אותו.. *אנחנו מתניידים רק עם תחבורה ציבורית כרגע. הטסט שלי ה2 יהיה בקרוב והוא צריך להוציא עדיין ככה שבתקופה הזאת זה קצת בעיה להתפשר..
בנוסף יש לנו לא מעט ריבים על אי הסכמות חשיבה, לדוגמה הוא אוהב את סגנון המוזיקה וגם בוחר זאת כמקצוע בעתיד .. זמר.
הוא בנה אולפן בחדר וממש השקיע את מירב הציוד היקר כדי שיוכל להתפתח,
הוא ניסה להתראיין לכוכב הבא בעבר..
הוא באמת הולך בעקבות מה שהוא אוהב אך יצא לי, למשפחה שלו ולחברים לשוחח איתו על הנושא ואמרנו לו שזה לא כ"כ קל להגיע להישגים האלה וגם אם כן השכר לא יספיק אם הוא יתכנן בקרוב לשכור דירה. הוא מתעקש, ראש בקיר לא ממש מרחיב אופקים.. אני בכל מקרה הולכת בעקבות החלטתו ולא המקום שלי להגיד לו מה לעשות. בנוסף כשיוצא מצבים שאנחנו בריב [באופן כללי] הוא יכול לייחס לזה חשיבות של מובן מאליו כאילו לצחוק איתי על הקו ולחכות שאני יסלח שזה די מרגיז אותי כי לפעמים הוא לא לוקח את זה ברצינות כשאני בא ולוקחת משהו ברצינות.
יש לו בסה"כ ממש תכונות טובות,
הוא מאוד חרוץ, אופטימי, רגיש, אכפתי, אוהב והכל אבל חשוב לי לתקן אצלו את הפקשושים האלה. לדוגמה היום יצאנו לסרט והוא החליט לקחת דיל במזנון של הפופקורן ואני לא הסכמתי.. זה פשוט יצא יותר רווחי עם קולה וזה ואני לא מתלהבת על השתייה שלהם, יכולה להסתפק מפופקורן וזה מה שאני אוהבת גם..
בכל מקרה עשה לי קצת פדיחה והחליט שניקח את זה, יצאתי ממש עצבנית שהוא ככה נהיה שתלטן ונכון שהריבים על שטויות אבל עדיין ..
למה צריך להגיע למצב של ריב ?
ובכללי גם למה זה כל הזמן קורה לא בהכרח על הנושא הזה ..
יכול להגיע למצב שאנחנו רבים 3 פעמים בשבוע שזה הרבה או קצת יותר ...
איך מקדמים ככה קשר ? הוא יודע שאני בא למטרה אך ורק רצינית וגם הוא שאם זה לא יגיע להתמסדות הקשר זה סתם בזבוז של זמן..
סה"כ טוב לנו ביחד ואנחנו יוצאים, הריבים מוציאים אותי מדעתי ..
מה יש לעשות בנידון ?
תודה ושבוע טוב