האקס שלח הודעה, והכל מתערער בי פתאום, מה נסגר איתי?

סופי בת 24 | כתבה את השאלה ב-22/01/17 בשעה 15:56

אני בת 24 . כבר שנה וחצי נמצאת במערכת יחסים מדהימה, אוהבת, וכיפית. אני מאוהבת בחבר שלי ונהנת איתו בכל מובן שהוא.
אתמול שלח הודעה גבר שלא שמעתי ממנו שנתיים. הוא היה האהבה הראשונה שלי. הייתה לנו מערכת יחסים קצרה ושברירית, אבל היא הכילה רגשות שלא היו בי מעולם. כשהייתי איתו למדתי לזהות בעצמי איך זה כשאני אוהבת מישהו. כל מערכת יחסים שהייתה לי לפני, הפכה חסרת משמעות, אותו בפעם הראשונה באמת אהבתי. הוא שבר לי את הלב, לא אכנס לסיפור כי הוא ארוך, אבל הוא שיקר ושם זה נגמר. הוא הצטער מאוד על זה שפגע בי, ראיתי שבאמת כאב לו. החלטתי לסלוח לו כי רציתי שהוא יהיה מאושר, ושיתקדם בחיים, גם אם זה לא איתי. הייתי שבורה זמן רב, עד שהגבר שלי הגיע אלי, ועשה אותי האישה המאושרת שאני היום, הבנתי כמה מדהים זה שאני אוהבת מישהו באמת, והוא אוהב אותי חזרה.
אז בחזרה להודעה מאתמול, הוא כתב שהוא חושב עלי הרבה לאחרונה, על מה שקרה, שהוא עדיין מרגיש רע, רוצה להתנצל שוב, הציע שנשב על בירה גם אם זה סתם כידידים. כתבתי לו שיש לי חבר שאני אוהבת, ואני לא יכולה להיפגש איתו כי אני לא רואה בו ידיד. בזה השיחה הסתיימה, והוא התנצל שהפריע.
סיפרתי לחבר שלי על ההודעות, הוא מאוד קנאי, והוא לא הסתיר את העצבות שלו, אבל אחרי כמה שעות הוא חזר לעצמו, ובילינו יחד כל השבת, ונהנו כאילו כלום. העניין הוא שאני חושבת על ההודעות האלו, קוראת אותן שוב ושוב. בשוק שאחרי שנתיים הוא עדיין חושב עלי, ומודה שלא מעט פעמים אני חשבתי עליו.
בבקשה תייעצו לי איך לשכוח ממנו?? אני מרגישה בן אדם רע רק מהעובדה שאני חושבת עליו בכלל. והכי גרוע שאני לא יכולה לשתף את חבר שלי ברגשות האלו, הוא החבר הכי טוב שלי, ואני רגילה לספר לו הכל.
בבקשה תעזרו לי, אני אוהבת את חבר שלי כל כך, אני אמות אם אעשה משהו טיפשי ואאבד אותו.