גיי בן 40, יוצא עם צעיר בן 20 ולא בטוח אם הוא אוהב או שזה בגלל הכסף שיש לי?

תמיר בן 39 | כתב את השאלה ב-22/01/17 בשעה 12:44

היי שלום ,אני רווק בן 39 נראה טוב מאוד ,חיי ברווחה כלכלית טובה למדי ומנהל אורח חיים הומוסקסואלי בפן המיני.לאחרונה הכרתי בחור בן 20 שנראה ממש מצויין אנחנו מנהלים קשר זוגי קרוב ל3 חודשים,הסקס מטורף ,הקשר והכימיה ממש טובים.הוא מגיע אליי הרבה פעמים ואנחנו גם יוצאים יחד למסעדות בתי קפה,מלונות וכל מיני מקומות בילוי.העניין הוא שיותר ויותר אני מרגיש שבגלל שאני המבוגר יותר אני גם מוציא עליו ועל כל הדברים האלה יותר כסף.על פניו אין לי בעיה עם זה בכלל העניין הוא שיותר ויותר זה מרגיש לי סוג של ניצול כספי שלולא זה לא בטוח שהקשר הזה היה מתקיים.הוא כל הזמן אומר לי כמה הוא אוהב אותי ולא יכול לראות את החיים שלו בלעדיי וכל מיני כאלה אבל בסופו של דבר אני לא מצליח להבין אם זה אמיתי או זה חלק ממשחק.יש מצב שאני צודק?

אהבה או חומריות

אהבה

חומריות

שניהם ביחד