הוא חתך ומרגישה תחושת פספוס ענקית

הילה בת 22 | כתבה את השאלה ב-18/01/17 בשעה 13:31

היי, התחלתי לצאת עם מישהו שגדול ממני ב10 שנים,
יש ביננו חיבור טוב וכימיה טובה,
אחרי כמה זמן הרגשתי שהוא מתרחק ממני
לבסוף הצעתי לו להיפגש והוא אמר שהוא מרגיש תחושת אשם שהוא מתעסק עם ילדה בגילי, ושהוא עושה משהו לא בסדר ומרגיש רע עם עצמו
אנחנו עובדים יחד, הוא אמר שאני יפהפייה אבל צעירה מדי בגיל, ושיש פערים ושזה לא מתאים.. אמרתי לו שהרגשתי שיש חיבור טוב והוא הסכים
לא יצאנו הרבה זמן, בסהכ חודש וחצי
לא הספקנו להגיע לשיחות ארוכות של ממש, לרוב נפגשנו אחרי העבודה שמסתיימת בשעות הקטנות של הלילה.
הוא ממש משך אותי, ואני לא יודעת מה לעשות.. מרגישה תחושת החמצה.. אני לא מחפשת חתונה בגילי, אבל כן הייתי שמחה שנבלה ביחד ונהנה, זה לא קורה לי הרבה, קשה לי להיפתח לאנשים ואיתו הרגשתי שבדיוק איך שהתחלתי להיפתח הוא חתך ובאמת שרציתי שזה יעבוד.. מה עלי לעשות?