איך להחזיר לגרום לבעלי לחזור להתעניין בי כמו פעם?

זקוקה לעזרה בת 20 | כתבה את השאלה ב-16/01/17 בשעה 15:56

אז ככה אני נשואה כבר 3חודשים אחרי שהכרנו כבר שנתיים..
אחרי הנשואים נתקלנו בכמה וויכוחים שטותיים על סדר הבית וכו׳...
הקשר שלנו הוא מאוד מאוד טוב על גבול המצויין אם זה בתקשורת ואם זה באהבה ואם זה ביחסי מין!
הבעיה כאן שתקופה אחרונה בעלי מתרחק ממני במהלך כל שעות העבודה הוא לא שואל עליי הוא לא דואג לי ולא כלום..
אם אני מתקשרת אליו אז הוא תמיד עסוק או בפגישות
למרות שנכנסתי לפייס שלו ואני רואה שהוא כל היום בפייסבוק מחובר והחיפושים האחרונים שלו הן על בחורות מהעבודה שהוא מדבר איתם גם בפלא וזה נורא הטריד אותי שהוא עסוק בלחפש אותם ולא אותי...
משהו אחר הוא מסגנון הבחורים שלא אוהבים קוצי מוצי ואני הכי כן וזה נורא חסר לי דיברתי איתו ניסה לשנות אבל קורא חד פעמי שאני מזכירה לו מעיק לי
ואני לא יודעת מה לעשות!!!אני בחורה מושכת ויפה אני חושבת שהוא כבר הפסיק אותי ככזאת.
וחוץ מזה הוא תמיד שקוע בפלא הוא סיים להגיד את מה שיש לו להגיד הוא נכנס לחדר הוא יכול לשבת שעות על הפלא ואני לא אחסר לו
איך להחזיר את ההתעניינות שלו בי למה הוא מתנהג ככה!?

מה אני צריכה לעשות