מצורף שיר רקע

הזמן

דווח

נהל

היום הולדת שלה מתקרב לא יודע מה להכין לה

זנזיבר בן 25 | כתב את השאלה ב-16/01/17 בשעה 09:23

שלום לכולם ותודה רבה על העזרה :)
עוד מעט חברה שלי חוגגת יום הולדת, האמת היא החברה הראשונה שלי שאני אחגוג איתה יום הולדת , תמיד פינקתי אותה והכנתי לה דברים מיוחדים קיצים ויצירתיים לאורך התקופה שאנחנו ביחד אבל יש צורך גדול להפתיע אותה לכבוד היום הולדת.
יש לי תכנון בגדול על איפה כמה ולמה וגם הכל החברים שלה יגיעו לחגוג בהפתעה כמובן אבל אני רוצה להפתיע אותה, אז ברור שיהיו בלונים ומתנה גדולה אבל אני צריך עזרה נוספת במשהו יצירתי ואני בטוח שאני אמצא פה אנשים טובים שיוכלו לתרום ולתת עצה טובה.
מחפש משהו יצירתי שאני יכול להכין עם המון סבלנות וגם משהו שאפשר לקנות כמתנה
קצת עלינו , זוג צעיר שכל החיים לפניו כבר שנה ביחד אז זה לא משהו רגעי של שלושה חודשיים :)

באמת באמת תודה רבה :)

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"