יש לי ערוץ ביוטיוב, ההורים שלי לא מסכימים ואני מרגישה שרק זה יכול לשקם לי את הביטחון העצמי, להמשיך?

בדויה בת 13 | כתבה את השאלה ב-02/01/17 בשעה 10:51

יש לי ערוץ ביוטיוב,לא כל כך מצליח,והקמתי אותו לפני כמה חודשים.
כל הזמן שמרתי את זה בסוד מההורים , אבל לא מהחברות.תמיד רציתי להיות ביוטיוב,וכשחברה שלי לכיתה פתחה ערוץ יוטיוב ותוך כמה חודשים שיגשג מאוד- קינאתי.רציתי גם.
אז החלטתי לפתוח ערוץ משלי.
פתחתי,והתעצבתי שלאחר כמה חודשים הוא לא שיגשג כמו של חברה שלי.
החלטתי להמשיך,לראות אולי זה יצליח,אבל ללא שום הצלחה.
היום,תפסתי אומץ,ושאלתי את אמא שלי-אם היה לי ערץ ביוטיוב,היית כועסת?
(אנחנו מסורתיים).
היא אמרה לי שמאוד.
נפלתי במקום.
הרגשתי רע עם עצמי.
תבינו,אני ילדה עם שום טיפת ביטחון והתחלתי לשקם אותו כשפתחתי את הערוץ.
שאלתמ את אמא שלי למה,והיא אמרה שזה מסוכן.
ניסיתי לשכנע אותה,אבל ללא הצלחה.
מה לעשות?
אני מרגישה שאני חייבת להמשיך עם הערוץ,אבל גם מפחדת שאם זה יתגלה מדי גם יצחקו עלי בכיתה.תא יודעת למה.
האם להמשיך איתו?
האם להפסיק איתו?
פליז עצה כי אני לא יודעת כבר מה לעשות..
אני מתחרפנת....

האם להמשיך עם הערוץ?

כן

לא

רק אם תצליחי לשנות את דעת ההורים שלך

נסי להמשיך ואם לא הולך-ותרי