לא יודעת מה לעשות ליום הולדת 18 של חברה

פרנד בת 18 | כתבה את השאלה ב-26/12/16 בשעה 13:08

היי לכולם (:
לחברה ממש טובה שלי , בסטי שלי יש יום הולדת 18 עוד שבועיים בערך ..
עכשיו המשפחה שלה הזמינה אותי ועוד חברה טובה שלה לבוא איתם לצימר בחרמון
ועליי ועל החברה הנוספת שמצטרפת כל אחת שמה 200 שקל על עצמה ..
עכשיו אני בחיים לא הייתי בחרמון ודיברתי עם בת דודה שלי שכן הייתה שם אמרה שאני צריכה לקחת איתי עוד כסף לשם כדי שיהיה איתי והיא אמרה לי שזה באמת לא זול שם ..
ממש בהתחלה פתחנו קבוצה של הבנות היינו בערך 10 בנות בקבוצה והחברה השנייה שבאה איתי לחרמון הציעה שכולנו נסע לחרמון אבל בגלל שהשאר חשבו שזה הגזמה ולא מתאים להן הן אמרו שהן מוותרות ושנעשה משהו ביחד שקרוב יותר אלינו .. הן רוצות ספא שזה גם בערך 200 של כל אחת .
עוד לפניי החרמון ולפני שהציעו ספא רציתי לעשות לה לוח תמונות שלנו יחד ולקנות לנו כרטיסים להופעה שבערך יחד עם הלוח וההופעה הכל היה יוצא לי 300 שקל ..
עכשיו אני ממש בהתלבטות מה לעשות כי כבר אמרתי שאני באה לחרמון והתחייבתי כי אמא שלה הזמינה לנו מקומות שם ולא הייתי רוצה לוותר על הופעה ולא על הלוח
אבל פשוט זה כבר יוצא בערך 500 שקל (בלי ספא עם הבנות ) ואני גם חושבת שזה מוגזם קצת כי אני לא עובדת וההורים שלי נותנים לי את הכסף למתנה שלה וזה לא שכואב כי לא באלי להוציא עליה כסף זה קשור לזה שזה ים הוצאות גם חוץ מהיום הולדת שלה ... מה הייתם ממליצים לעשות ?