אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

אמרתי לאמא שלי שאני רוצה ללבוש מכנסיים והיא אמרה שהיא טעתה בחינוך שלי

המיואשת בת 14 | כתבה את השאלה ב-22/12/16 בשעה 21:18

מה ילדה שאבא שלה חילוני והאמא דתייה אמורה לעשות!?

אני רוצה ללכת עם מכנסיים, וכשאמרתי את זה לאמא שלי, היא אמרה שהיא טעתה בחינוך שלי!!
היינו תמיד דתיים, וכשההורים שלי התגרשו, אבא שלי יצא מהדת. ואני די מרגישה כפייה מצד אמא שלי.
אני כל הזמן אומרת לעצמי: "תחכי עד גיל 18 תתגייסי ותלכי איך שאת רוצה.."
אני גם בבית ספר דתי שהוא רק עם בנות, וגם שם צריך ללכת עם חצאיות עד אחרי הברך וחולצות ארוכות.
ברגיל אני כן הולכת עם חולצות קצרות, אבל עדיין מפריע לי העניין של החצאיות, ושל זה צמוד מדי וזה קצר מדי..
גם אמרתי לאמא שלי שאחרי החטיבה אני רוצה ללכת לתיכון עם בנים, ועכשיו כל המשפחה מנסה לשכנע אותי שזה יעשה לי רק רע.
ודייי!!! נמאס לי כבר שאין לי דעה משל עצמי!! זה מחרפן אותיייייי

בבקשה תציעו לי מה אני יכולה לעשות

המיואשת צירפה תמונה לשאלתה: