אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

הוא בגד בי לפני החתונה, איך אפשר לפגוע ככה בבן אדם?

סלי בת 28 | כתבה את השאלה ב-22/12/16 בשעה 21:41

היינו בזוגיות במשך 4 שנים.
מתוכם שנה וחצי גרנו ביחד וכמעט שנה מאורסים.
עד שגיליתי שהוא בגד בי, רגע לפני החתונה.
קיבלתי סטירה חזקה בפרצוף.
עברתי עיר לקצה השני של המדינה בשבילו, הקרבתי את כל החיים שלי למענו. עזבתי בית, משפחה, חברים בשבילו והוא פשוט הרס הכל בשביל שרמוטה אחרת.
בשבוע שעבר חזרתי הביתה מהעבודה ביום שהוא לא נמצא בבית, בגלל שהוא עובד רחוק הוא ישן במרכז אצל ההורים. אנחנו גרים בבש ולשם הוא חוזר ימים בודדים מאז שהוא התחיל לעבוד בכפר סבא.
לפני שנכנסתי הביתה שמעתי אותו מדבר בטלפון, משהו גרם לי לעצור ולהקשיב לשיחה.
ברגע שהבנתי במה מדובר פשוט התמוטטתי, שמעתי אותו מדבר איתה מפזר לה מחמאות כמו שלי הוא בחיים לא אמר. ובנוסף אומר לה שהוא כבר מת להיפגש איתה ביום שלישי(כל זה קרה בשבת) אני פשוט התמוטטתי.
אני לא יודעת איך הצלחתי לקום ולהיכנס הביתה, אבל כשנכנסתי הוא הבין ששמעתי באותו הרגע ראיתי שחור בעיניים. בחלומות הכי רעים שלי לא דמיינתי את זה.
הבן אדם פשוט הפקיר אותי ובגד בי רגע לפני החתונה.
אחרי שהוא נכנס להתקלח חיטטתי לו בנייד הישן, בגלל שהחדש שהוא קנה הוא עם טביעת אצבע ואין לי גישה אליו. נכנסתי לישן ומצאתי את ההתכתבויות שלהם בפייסבוק.
הוא התחיל איתה לפני חודשיים, רק אלוהים יודע מה הם הספיקו בחודשיים.
פשוט רציתי להקיא עליו באותו הרגע.
הסיפור שלנו התחיל מזה שהוא רצה להתחתן דרך הרבנות, אז כיבדתי אותו והלכתי לרבנות.
ביום שכף רגלי דרכה ברבנות אמא שלו נדחפה לסיפור- התקשרה לסבתא שלי והתחילה לקרוא לה שקרנית, באיזה זכות את מתקשרת לסבתא שלי וקוראת לה שקרנית וממציאה סיפורים שאנחנו לא יהודים. אם לא הייתי יהודיה לא הייתי פונה לרבנות מלכתחילה(בירור יהדות). מאותו היום היא הסיתה את בן הזוג שלי והאכילה אותו בכל כך הרבה שקרים והוא בלע את הכל.
באותו היום בן הזוג הציב לי תנאי או שאני מוכיחה את היהדות או שאני עוברת גיור. באיזה זכות אתה מציב אותי בסיטואציה כזאת?!
אמרתי לו שאני ממשיכה בבירור ושזה יקח זמן..
מאותו היום, שבוע לאחר מכן הוא התחיל לצאת עם השרמוטה החדשה שלו.
איך בן אדם מגיע למצב כל כך שפל?! באמת שאני לא מצליחה להבין למה?
למה??
אני כל כך עצבנית שאני פשוט לא יודעת איך להוציא את כל העצבים ולא יודעת איך לצאת מזה ולא מפסיקה לשלוח לו הודעות ומקללת אותו. כן אני יודעת שאני טועה אבל אני כל כך פגועה.
בחיים לא אהבתי בן אדם כמו שאני אוהבת אותו.
והוא פשוט לקח והרס הכל.
קשה לי ואני לא יודעת איך להתרומם בחזרה לחיים.
איך אפשר לפגוע ככה בבן אדם?? למה??
והשרמוטה שלו יודעת שהיינו מאורסים והיא יודעת שלקחנו כביכול "הפסקה". אבל ההפסקה הזו הגיע הרבה אחרי שהם התחילו לצאת.
וכל הזמן הזה הוא עוד ישן איתי באותה המיטה.
עכשיו אני גם מבינה למה הוא לא ניסה להילחם עליי מאז אותו יום שהוא הציב לי תנאי ואני אמרתי לו שהוא לא יציב לי תנאים. הוא לא רצה להילחם ולהחזיר את הקשר בגלל שהוא כבר יצא עם השרמוטה.
איך בן אדם מתחיל מערכת יחסים חדשה שבוע אחרי הריב שלנו, שבוע הספיק לו בשביל להמשיך הלאה.
וכל זה מתחת לאף שלי בזמן שאנחנו חיים ביחד באותו הבית ובאותה המיטה.
איך ממשיכים מכאן?