האם בכל זאת לתת צ'אנס לעבודה החדשה כמדריכת חד"כ?

אנונימית בת 22 | כתבה את השאלה ב-21/12/16 בשעה 14:53

שלום לכולם ותודה למי שקורא,
התחלתי עבודה חדשה בחד"כ מקצועי אך לוקה בציוד מעט מיושן ומכיל בעיקרו מכונות ומשקולות ("ברזלים"), אך גם מכשירי אירובי (הליכונים, אופניים שחורקים ברובם).
לאור מה שקראתם עד כה אני מניחה שאתם מסיקים כי מדובר בחדר כושר לא שקט במיוחד, בעיקר בשעות הערב..
לאחר יומיים רצופים של עבודה שם (בבוקר ובערב), חזרתי הביתה עם כאבי אוזניים ומעט צפצופים שלא עברו במשך לילה שלם וחצי היום שלמחרת. האמת, כשבחרתי לעסוק בתחום, לא חשבתי שעניין הרעש יפריע לי,אולם היווכחתי להבין שלא כך הדבר וכנראה שאני נוטה לרגישות שמיעתית מולדת בלתי מאובחנת. בנוסף, אבא שלי שעבד בעבר בעבודה עם חשיפה מתמדת למכונות מרעישות הגיע כיום לאובדן של כמעט 50 אחוז מהשמיעה (כנראה בגלל החשיפה המתמדת לרעש בגיל צעיר יותר..)
העניין הזה הוא קצת גנטי ובאופן כללי אני בן אדם שקשה לו לתפקד בצורה טובה במקומות מאוד רועשים.
יש לי 3 אופציות כפי שאני רואה את הדברים עד כה:
1. לתת צ'אנס לעוד שבוע- שבועיים כדי לראות אם אני מסוגלת להמשיך לעבוד שם למרות המטרד.
2. לשאול את המנהל אם אני יכולה לעבוד עם אטמי אוזניים (מה שממש לא מקובל בתור נותנת שירות במשרה שאני אמורה לתקשר במהלכה עם אנשים ).
3. הבריאות שלי יותר חשובה. הנזק לטווח הארוך הוא בלתי נמנע בסגנון עבודה מסוג זה והייתי צריכה לקחת את זה בחשבון כשבחרתי במקצוע ..עליי לוותר על התחום (לפחות כמדריכה בחדר כושר ולבחור לאמן באופן פרטני בחוץ) ולחפש לי תחום שיתאים יותר לתנאים שאני מחפשת.

אשמח לקרוא את דעותיכם,
תודה מראש והמשך יום טוב.

האם לתת צ'אנס בכל זאת?

צ'אנס לשבוע, לראות אם אני יכולה להמשיך לעבוד שם למרות הכל

לשאול אם אפשר לעבוד עם אטמי אוזניים (מה שלא מקובל בחד"כ)

הבריאות שלך יותר חשובה, ותרי והמשיכי הלאה לתחום חדש

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "עבודה וקריירה"