האם אישה יכולה לגמור ברצף בלי הפסקה בכלל?

בדויי בן 20 | כתב את השאלה ב-09/12/16 בשעה 16:22

שלום יש לי חברב הרבה זמן משו כמו שנתיים
מקיימים יחסי מין הרבה פעמים ויש לי שאחות שאין לע מענה מעצמי ואני צריך עזרה
תמיד אני מתחיל בנשיקות הצמדות עם הגוף חיכוך ועוד
ואז מתחיל לאונן לה או לרדת לה ואז לעלות למה היא אומרת שהיד יותר מגרה אותה עד שהיא גומרת
ברגע שהיא גומרת היא מבקשת שמה מנוחה (בדגדגן)
זה הגיוני ?או שאם אני ימשיך לעשות לה היא תגמור יותרחזק ? אני נוגע שמה והיא אומרת שהיא רגישה שם כרגע אחרי שהיא גומרת אני נכנס פשוט ומחזיק משו כמו 10-15 דקות ואני עושה מהר מהר כמה שאני יכול
ואז אני גומר עכשיו אני יכול להמשיך לעוד פעם אבל נרתע בגלל שאני גומר בפנים ומפחד שיהיה משו עם השפיך מה אני עושה במצב כזה ?
לפעמים אני מנסה לאונן לה אחרי שגמרתי אבל
גם היא מתלוננת על רגישות מוגברת
מה אתם אומרים מנסיון שתתחזיק את עצמה והיא תהנה מאורגזמה יותר חזקה ?
ואם אני מחזיק יותר זמן היא יכולה לגמור גם מחדירה ?
היא נהנת אבל לא רואה שקרובה לגמירה

האם נשים יכולות לגמור ברצף בלי הפסקה

כן ברור בפעם השניה היא גם יותר עוצמתית

אחרי שהיא גמרה מהדגדגן היא יכולה לגמור מחדירה ממושכת

לא היא צריכה הפסקה שם של כמה דקות

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"