בחובות ואין אף פעם כסף, האם להשאר?

אין שם בת 28 | כתבה את השאלה ב-04/12/16 בשעה 21:00

היי,
אני נמצאת בזוגיות כמעט חצי שנה עם בחור שכבר יצאתי איתו בעבר ואפשר להגיד שעשינו קאמבק.
אנחנו גרים ביחד כבר 3 חודשים(לא באופן רשמי)כלומר, הוא ישן אצלי כל יום אבל לא העביר את הדברים אלי.
הבחור שאני יוצאת איתו נמצא בחובות ורוב הזמן אין לו כסף.
הוא לא ממש משתתף בהוצאות הבית חוץ מקניות שהוא עושה איתי חצי חצי.
אין לי בעיה עם זה כי לא יוצא לי להוציא כסף מעבר למה שאני גם ככה מוציאה אבל זה דיי מפריע לי שאף פעם אין לו כסף כי רוב המשכורת שלו הולכת לחובות.
אנחנו בקושי יוצאים והוא לא ממש מפנק אותי ואני גם חושבת מה יהיה בעתיד.
הוא עכשיו מרוויח טיפה יותר והוא יוכל כבר להתחלק איתי בדירה ואולי גם לצאת קצת יותר.
השאלה היא, האם הייתן נשארות עם גבר כזה או עוזבות?
חשוב לי לציין שהוא עוזר בבית בניקיון והוא אוהב אותי ואכפת לו ממני אבל אנחנו לא עושים כלום יחד ומן הסתם שאני חושבת מה יהיה בהמשך עם כל עיניין החובות שלו.
מה לעשות?

האם להשאר?

כן, הכל הסתדר

לא, שיסדר את החובות שלו