בת 21, מפחדת לשכב, לא רוצה שיהרס לי ככה חיי המין

אנונימית בת 21 | כתבה את השאלה ב-04/12/16 בשעה 18:28

היי אני בת 21 , כבר יצא לי לשכב עם מישהו שמאוד אהבתי החיבור היה נפלא וחם היה לי נעים וכמובן שהוא עבד בקצב שלי ,
עבר כמה זמן מאז והיה באלי שוב ניסיתי לעשות עם מישהו אחר ואז שהוא יתקרב אליי לא היה באלי היה באלי רק מגע ומשחקים מקדימים...
הרגע הזה שמשהו אחר נוגע לי שם זה מלחיץ , מרגיש לי פחד שמשהו נכנס לגופי .
תמיד חשבתי שאני יתגבר על זה אולי ,
אבל אני רציתי מאוד ומאוד היה באלי ..
גם שהזזתי את המחשבה הזאת ממני ואפילו עצמתי את העיניים מאוד פחדתי להרגיש .
אפילו שכבר הרגשתי בעבר אני יודעת שהיה לי כיף אבל לא מצאתי בזה משהו מדהים במיוחד .
הגבר הזה דיבר איתי על זה ןשאל למה .. וניסה לשדר לי שהוא עדין ולא יעשה משהו שמפחיד אותי אבל שוב זה לא הוא זאת אני .
תעזרו לי ... לא רוצה שיהרס לי ככה חיי המין.

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"