איך אני אדע מאיפה ממשיכים מפה? הרי אהבתי אותך והמון

Eslai בת 25 | כתבה את השאלה ב-04/12/16 בשעה 19:59

איך אני אדע מאיפה ממשיכים מפה הרי אהבתי אותך והמון
קיוויתי שמשהו ישתנה שזה יצליח אבל זה לא קרה ...
בפעם הראשונה בחיי נתתי לגבר את הלב שלי לתוך הידיים שלו והוא לא הצליח להחזיק אותו ולהגן עליו כמו שצריך כמו שמצפים מגבר לשמור על הדבר הכי רגיש באישה שלו ...
יותר מדי הזדמנויות נתתי לך יותר מדי אמונה הפקדתי למענך לחינם ...
תקופה ארוכה שהתעסקנו בלריב ואחכ להשלים ותקופה ארוכה אחרי שהחלטתי לסיים את זה
שאני מצליחה למלא את עצמי מהריקנות שהשארת בי
נכון אהבתי אותך נכון ראיתי אותך האבא לילדים שלי ראיתי בך בית
אבל מסתבר שהייתי עיוורת מדי
עיוורת למצב שלי לסיטואציה שמשכתי הרבה יותר מדי זמן
למזלי קמתי על הרגליים ראיתי את העתיד שלי אבל בלעדיך אני יודעת שמגיע לי טוב יותר ומהדרך איתך רק למדתי הלאה פיקסת אותי להצלחה בקריירה בזוגיות וזה הדבר היחיד שאני אגיד עליו תודה
לפעמים בא לי לקום וללכת לכל המקומות שהיינו בהם יחד ולצעוד בהם לבד כמו סיבוב ניצחון של פאק התגברתי עליך , בא לי לארוז מזוודה לטוס לכל המקומות שהיינו בהם יחד ולעשות לי חוויה חדשה שם ולשכוח את כל מה שחוויתי איתך לגמרי ...
אבל אני לא אעשה את זה אני אתן לזמן למחוק את השאריות שלך שיש בי
לא הערכת אותי ולא הגיע לך אותי , ראיתי בי אישה שתספק את הצרכים שלך בכל פעם שתצטרך אני אהיה שם ואני מתוך אהבה הייתי שם אתה מתוך הרגל ... אני מאחלת לך הצלחה ומאחלת לי להכיר את העולם שוב בלעדיך גם אם המשפטים שאמרת לי אחרי כל ריב עדיין מהדהדים לי בראש אני לא מאמינה להם אני יודעת שאני שווה , אני יודעת שאני מצליחה אני רק מתחרטת שנתתי לגבר שחשב שאני לא כזו והעז לדבר אלי ככה להיות הדבר הכי קרוב אלי במשך כל כך הרבה זמן ...
בתקווה שאתה והזיכרונות יעלמו ממני לתמיד :)