איך זה מרגיש שיש לך אבא?

סקרן בן 18 | כתב את השאלה ב-03/12/16 בשעה 21:01

שלום אנשי אסקפיפל
אני גדלתי בלי אבא בלי סבא ובלי דמות אב באופן כללי
למדתי להשתמש בכלים לבד
לןמדתי להתגלח מתוכניות טלוויזיה
ולמדתי מזה להיות גבר אמיתי מהאינטרנט
גם אין לי אחים או אחיות
אף פעם לא היה לי מישהו כזה שילמד אותי דברים על החיים ושיקח אותי ל"זמן איכות של בנים"
אף לא היה לי משהו כזה
אז אני רוצה לשמוע מכם,כאלה שזכו לחיי המותרות האלה של שני הורים,שתספרו לי איך זה שיש לכם אב או דמות אב...אני פשוט מאוד סקרן
אני מבקש שתספרו את האמת זה לא יעציב אותי או משהו

ואני מבקש שלא תגיבו הודעות שבהם אתם "מרחמים עליי" כי אני לא צריך רחמים...למזלי זכיתי באמא הכי טובה בעולם.
תודה :)

עדכון מסקרן, שואל השאלה 2016-12-04 19:29:02

תודה לכל מי שהגיב,זה עזר לי להבין יותר מזה אומר שיש לך אב
אני מקווה לשמוע תגובות נוספות
וראיתי פה מלא תגובות של אנשים שלא מסתדרים עם האבות שלהם ואני רוצה לומר שאני מצטער אם פגעתי במישהו בשאלה...מכיוון שאף פעם לא היה לי אב די שמתי את המונח על אדנית...שאין כזה דבר אב רע...
ולאלה שכרגע נקלעו לריב עם אביהם או אמם אני רוצה לבקש שתנסו להעריך אותם תנסו לרחם עליהם כי זה לא מובן מאליו שיש לכם הורים
שיהיה לכם ערב טוב :)
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "הורות ומשפחה"