חבר טוב שלי ניצל אותי וצחק עליי עם האחרים, לסלוח?

פגוע בן 22 | כתב את השאלה ב-03/11/13 בשעה 23:23

היי, כפי שכבר הבנתם מהכותרת יש לי בעיה עם חבר שלי שאני לא יודע מה לעשות לגביה.
אז ככה, בשישי האחרון אני וכמה חברים ישבנו אצל חבר שלי בבית (היה לו בית ריק) וקנינו שתייה, אמרנו נשב, נצחק, נשתה קצת ונהנה. למרות שבסוף כולנו היינו שיכורים מתים אבל לא משנה.
בשלב מסויים של הערב אני כבר התחלתי לאבד שליטה ולא לתפקד ופשוט נפלתי מהרגליים אז חברים שלי השכיבו אותי לישון במיטה.
מה שקרה אחר כך זה דבר כזה, אחרי שאני כבר נרדמתי "חבר שלי" שתה כמעט את כל הבקבוק ויסקי שאני קניתי לבד מהכסף שלי (כל השאר שתו וודקה ובירות), עישן את כל הסיגריות שלי ואם זה לא מספיק אז הוא מרח אותי במשחת שיניים, צילם אותי מרוח מהטלפון שלי ושלח לעצמו את התמונה בווטסאפ (אני יודע שזה נשמע כמו איזה קטע מצחיק של החבר'ה מאיזה טיול שנתי אבל אותי זה ממש עיצבן).
אחרי הערב הזה הבנתי שאני עם הבנאדם הזה מנתק קשר סופית, כי לדעתי אין דבר יותר מגעיל מאשר לנצל ולעשות צחוק מחבר שלך כשהוא שיכור.
היום הוא כתב לי בווטסאפ שהוא מתנצל, שהוא מחק את התמונה ושהוא לא רוצה שכמה שטויות שנעשו תחת השפעת אלכוהול ייפגעו לו בקשר איתי.
מצד אחד, אני לא חשבתי בכלל להבליג לו על זה כי כמו שכבר אמרתי אני ממש נפגעתי ממנו, אבל מצד שני זה לא שהוא היה סחי, הוא היה שיכור ותכלס כולנו היינו שיכורים וכולנו עשינו שטויות אז אני ממש לא יודע מה לעשות בקשר לזה.
אם למישהו יש עצה בשבילי אני אשמח לשמוע.... מה דעתכם?

מה לעשות?

לסלוח לו ולחזור לקשר רגיל

לסלוח, אבל לא לחזור לקשר אינטנסיבי

לא לסלוח בכלל - לנתק כל קשר!

משהו אחר?

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "חברים ואנשים"