חרמנית יותר מידי. מה לעשות? מרגישה שבחיים לא נמשכתי ככה למישהו

אנונימית בת 17 | כתבה את השאלה ב-22/10/16 בשעה 20:12

היי בתקופה האחרונה התחלתי להיות חרמנית יותר מידי. אני בת 17 ולא שכבתי עם אף גבר וגם לא עשיתי שום דבר אם אף גבר חוץ מנשיקה. אני אחת כזאת שתמיד הייתה במחשבה שלא צריך לשכב בגיל כל כך מוקדם וץמיד צריך להיות עם מישהו שסומכים עליו ושכל זה צריך לבוא מאהבה אמיתית לפחות בפעם הראשונה..כשגברים מנסים להגיע איתי לאיזשהיא סיטואציה אינטימית אני תמיד קמה והולכת תמיד ידעתי לעצור את עצמי ולהמנע מכל זה. יש ילד בן 18 שהכרתי ואנחנו מתכתבים כבר חצי שנה.. יום אחד הוא שלח לי תמונה של האיבר המין שלו בהתחלה התעצבנתי ולא עניתי לו... אחר כך הוא המשיך והמשיך עד שהתחלתי די לזרום בשיחה שלי ושלו ומאז אנחנו מתכתבים כמעט כל יום והכל זה רק שיחות סקס .. אני מרגישה מגעיל בחיים זה לא קרה לי אם אף גבר לא זרמתי ככה תמיד ידעתי לשמור על עצמי. הוא רוצה להפגש איתי ואני יודעת מה הוא רוצה לעשות איתי ולכן עד עכשיו לא נפגשתי איתו מצד שני אני כל כך רוצה לראות אותו מה לעשות?? אולי עדיף לנתק איתו תקשר לגמרי או להפגש איתו ולא לשכב איתו אלא לנסות דברים אחרים?? אני מרגישה שבחיים לא נמשכתי ככה למישהו..ואני ממש רוצה אותו

מה את היית עושה במקומי?

מנתקת איתו תקשר

שוכבת איתו

מנסה דברים אחרים איתו אבל לא שוכבת איתו

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"