לבן זוגי כלי גדול ולי נרתיק צר, איך להתמודד עם הפעם הראשונה?

אנונימית בת 19 | כתבה את השאלה ב-26/10/13 בשעה 00:44

שלום אנשים,
אני בת 19 ויש לי חבר בן 28. לפניו היה לי חבר, אבל עד כה לא התנסיתי ביחסי מין. הוא יודע שאני בתולה.
עד כה ירדתי לו (לא הסכמתי שהוא ירד לי עד שאנחנו נעשה את זה), ומכאן אני יודעת שיש לו כלי ענק, ממש ענק. כזה שלא יכולה לתפוס אותו עם 2 ידיים. בנוסף לכך, אני יודעת שהוא מנוסה מבחינה מינית.
הבעיה היא שאף ע"פ שאני בתולה ואולי כי זה המבנה שלי (לא נראה לי שהוא ישתנה יותר מדי אחרי שאני אתחיל לקיים יחסי מין), פתח הנרתיק שלי ממש צר. עד כדי כך שהמחשבה שהכלי הענק של בן הזוג שלי יחדור אליי ממש מלחיצה אותי. זה לא נשמע לי אפשרי בכלל, ואם כן - אז זה נשמע כמו משהו כואב רצח.
לפני כמה ימים קראתי פה באתר שאלה של מישהי שכתבה שיש לה גם נרתיק צר, ושכל פעם שהיא מקיימת יחסי מין זה ממש כואב לה, ואילו בעלה נהנה מהחדירה ה"צרה" הזאת... אז השאלה שלי איך מתקיימים יחסי מין בין בתולה עם נרתיק צר לבין בחור עם כלי ענק? אני לא רוצה לסבול, ואני בספק אם הנרתיק שלי יתרחב גם אחרי עוד כמה פעמים... מה שמעניין אותי זה הפעם הראשונה, כי אני לא רוצה לזכור את הפעם הראשונה שלי בתור חוויה שלילית וכואבת...
אם יש פה בחורים שהיו עם חברות שלהם באותה סיטואציה ובחורות שהיו עם חברים שלהן באותה סיטואציה - אשמח לשמוע איך זה היה...

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"