קשה לי מאוד בצבא, חושש להשתחרר, אבל איך זה יצטייר?

עומר בן 18 | כתב את השאלה ב-17/10/16 בשעה 21:10

שלום רב
התגייסתי לפני חודש ומשהו ואני עושה טירונות כרגע במשטרה צבאית.
התנאים בעיר הבהדים טובים, לא מפריעה לי המשמעת או דברים כאלה.
הבעיה שלי היא שאני בדיכאון מזה שאני צריך להיות בצבא, אני מרגיש שאני לא מתאים למערכת הזאת, אני כל הזמן בוכה לאמא שלי כמה שאין לי כוחות נפשיים לכלום.
הייתי בבית כל כיפור וסוכות א׳ ולא הפסקתי לחשוב על זה שאני צריך לחזור עוד כמה ימים, פשוט הבוקר עד הערב זה לא יצא לי מהראש. אין לי חשק לדברים שעשו לי טוב פעם, הייתי בנאדם עם חיוך על הפנים וזה פשוט נעלם לגמרי.
אני לא חושב על לפגוע בעצמי, אבל אני מאוד רוצה לדבר עם קב״ן כי ראיתי שרק שיחה איתו יכולה לעזור.
מה שאני כן חושב זה על להשתחרר. הפחד היחיד הוא הפגיעה בחיים האזרחיים. איך זה יצטייר?
באמת מרגיש חסר אונים, כאילו אני לא נמצא במקום הנכון ובכלל לא צריך להיות שם.
עזרה בבקשה :(

עדכון מעומר, שואל השאלה 2016-10-19 08:33:45

שלום ותודה לאלה שהגיבו.
חזרתי לבסיס אחרי החופשה והמצב שלי אותו הדבר, כל הזמן חושב שאני רוצה לעוף מכאן, הדמעות עומדות לי בתוך הגרון כל הזמן.
ההורים שלי חושבים שאם אני אנסה להשתחרר אז אני בעצם מוותר לעצמי, ושכל החיים יהיה ככה - שקצת קשה מוותרים. יכול להיות שהם צודקים, אבל הכוחות הנפשיים שלי אוזלים, אני לא מסוגל יותר.
מה לעשות? נשאר לי שבועיים לטירונות...
שמור עדכון

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "מהבקו"ם... ועד מתי?!"