אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

סיפרתי לחברה שאחיה נפטר בצורה מזעזעת, מסתכלים עלי כאילו אני רוצחת

ליה בת 17 | כתבה את השאלה ב-13/10/16 בשעה 20:16

אח של החברה הכי טובה שלי נפטר בתאונת דרכים והוא רק בן 16! הוא היה כמו אח בשבילי היא החברה הכי טובה שלי . הייתי באותו זמן אצל בת דודה שלי וחבר שלה נכנס והוא אמר לי את מכירה את *** הוא נהרג בתאונה! צרחתי עליו שהוא חולה נפש ושיסתום מהר .הייתי בטוחה שהוא משקר עלי (הוא לא ידע שזה אח של חברה הכי טובה שלי) התקשרתי מהר לחברה שלי צורחת ואמרתי לה בבכי זה נכון??? והיא אמרה לי מה נכון?? אז אמרתי לה על *** והיא אמרה לי מה קרה אמרו לי לבוא מהר הבייתה לא אמרו לי כלום אני בדרך הבייתה בבקשה תספרי לי מה קרה!! והתחלתי לקלוט שזה אמיתי והתחלתי לבכות לה בטלפון ופתאום קלטתי מה אני עושה ושהיא עדיין לא יודעת אז מרוב לחץ ניתקתי והתחלתי לבכות והיא לא הפסיקה להתקשר אליי ובסוף עניתי והיא בכתה ואמרה לי הוא נפטר?? ואמרתי שכן ושתינו בכינו והיא ניתקה ורצתי הבייתה ולאט לאט זה התפרסם בפייסבוק ובהכל הייתי בהלוויה ולא הפסקתי לבכות ולא ממש דיברנו כי היא הייתה עם כל המשפחה שלה והביאו לה כדורי הרגעה ואחר כך הלכתי לנחם וגם לא העזתי לדבר איתה רק הסתכלתי עליה ושתקנו וכשיצאתי פגשו אותי 2 חברות ואמרו לי שהם שמעו מה שהיה ואני לא נורמלית ומה עשיתי וכבר נגמרה השבעה וחברה אחרת סיפרה לי שהיא שמעה שמשהי התקשרה וצרחה לחברה שלי בטלפון ואיזה חוסר רגישות וכל מיני דברים היא לא ידעה שזאת הייתי אני!!! שלחתי לחברה שלי מלא הודעות שכל מה שהיא צריכה אני כאן בשבילה ושתהיה חזקה ואני אוהבת אותה והיא לא ענתה לי לכלום! אני לא יודעת מה לעשות אני באמת לא התכוונתי זה קרה מהלם הייתי בטוחה שהיא תגיד לי שזה לא נכון לכן התקשרתי אני לא יודעת איך אני ממשיכה מכאן. מרגישה טיפשה .העיניים שלי שורפות מבכי באלי פשוט לברוח..איבדתי את החברה הכי טובה שלי היא לעולם לא תסלח לי. וכולם מסתכלים עלי כאילו אני טיפשה רוצחת .למה עשיתי את זה??????