אילוסטרציה אילוסטרציה

הזמן

דווח

נהל

בעלי איים לרצוח אותי ועדיין אני רוצה אותו, כואב לי על בני שנולד למציאות הזאת

ספיר בת 25 | כתבה את השאלה ב-04/10/16 בשעה 21:54

שלום
אני בת 25 הכרתי את בן זוגי לפני 4 שנים כשהכרתי אותו הוא היה גדול ממני ב10 שנים בלי עבודה חי אצל ההורים אחרי זוגיות מדכא ואני הייתי השתחררתי לא מצאתי את עצמי עם בעיות בבית הכרנו דרך חברה בשיחה הראשונה שלנו אמרתי לו את כל הטוב שלי ותקע שלי והוא קיבל את זה ואמר שהוא מעריך מאוד את הכנות שלי והוא אמר שהוא מובטל וגר עם ההורים ושהוא אחרי מערכת יחסים קשה והתחלנו לצאת למרות שהמשפחה וחברות היו בהתנגדות שהוא לא בשבילי ושהוא יהרוס לי תחיים ואחרי פחות משנה עברתי לגור איתו אצל ההורים שלו ואחרי חודשים נכנסתי להריון לא ידעתי מה לעשות ומצד שני הוא התנגד ואמר שצריך לעשות כמו שצריך חתונה ואימא שלי הייתה בקשר איתי אבא שלי ניתק תקשר עם לא ידעו כלום על זה ואחרי חצי שנה חזרנו להיות בקשר עם אבא שלי והחלטנו שאנחנו רוצים להתחתן חודש לפני החתונה הרבנות עשתה לי בעיות עם החופה ועשינו אירוע בלי חופה בזמן הזה בן זוגי לא עבד ואחרי חתונה החלטנו שאנחנו רוצים להיכנס להריון ובגלל שהיה בנינו מתח ולא אני ולא הוא לא היינו מרוצים והיה מלא ריבים והייתי עוזבת אותו הולכת לחברות וההורים לא ידעו ואז הוא מצא עבודה הייתה תקופה קצת רגוע ונכנסתי להריון והתחלתי לגלות שהוא בחובות ושהוא עריק מהצבא וכל רגע צריכים לקחת אותו והייתי ממש מאוכזבת ממנו שהוא לא כנה איתי ולא ידעתי מה לעשות למי לפנות התביישתי לספר להורים כדי לא לקבל את התשובה אמרו לך ואחרי שהתינוק נולד הכל התפוצץ ההורים שלי גילו את כל הבעיות שהיה בנינו וכעסו אלי שלא שתפתי ואולי הכל היה אחרת ויום אחרי עזבתי והוא התחיל לאיים שכדי לי לחזור אליו ושאני לא יזכה לגדל תילד לבד בלעדיו ואחרי חודש התחיל לבקש שנחזור תוך כדי עזב תעבודה לא היה עוזר לי בכלום ואני הייתי אומרת לו שעד שלא תיהיה לך עבודה ותסגור תחובות אני לא חוזרת תוך כדי השכרתי דירה הוא גילה שאני משכירה דירה ניסה בכל דרך שאני יכניס אותו לדירה שלי והייתי מסרבת עד שיום אחד רבנו ממש והוא יומים לא הפסיק לשלוח לי הודעות על איך שהוא ירצח אותי וישאר תילד יתום והגשתי תלונה במשטרה אנחנו 3 חןדשים לא בקשר הוא במעצר בית מלא והערכו לו וצו הרחקה והוא היה פוגש תילד במרכז קשר ולפני שבוע הוא החליט שהוא לא רוצה לראות תילד. בגלל שאני עשיתי צו הרחקה והערכו לו תמעצר בית ואחרי כל זה אני עדיין רוצה שנחזור להיות ביחד וכואב לי שהתינוק שלי נולד למציאות הזאת ואני כבר לא יודעת מה לעשות ולמי לפנות ומה לחשוב למרות שאני מודעת למציאות שהוא בנאדם שלא מוכן לקחת אחריות על כלום