מתחם הייעוץ של איגי

חייבים לחדור מאחור?

רוי בן 24 | כתב את השאלה ב-05/10/16 בשעה 13:40

אני הומו בארון, ושוקל לצאת מהארון בשנים הקרובות..אף פעם לא קיימתי יחסי מין עם גברים או בכלל , ותמיד תהיתי אם כחלק מיחסי המין זה חייב לכלול גם חדירה מאחור?
אני יודע שיש "אקטיביים" שאוהבים לחדור, ו"פסיביים" שיותר אוהבים לקבל מאחור,
אבל זה מקובל בקהילה שיש כאלה שלא אוהבים לא לחדור מאחור ולא לקבל מאחור?
אני באופן אישי קצת נגעל מכל עניין החדירה מאחור..כל ההתפלשות הזאת בצואה וכל מיני נזקים נלווים די מרתיעים אותי ולמרות שאני מאוד נמשך לגברים וכן מדליק אותי לראות סרטונים של גברים מקיימים יחסי מין אנאליים, אבל באופן אישי אני פחות מתחבר לזה ולא הייתי רוצה כל כך להשתתף בעניין לא מהצד הנותן ולא מהצד המקבל..אני מאוד נמשך לאיבר המין הגברי ובעיקר חולם על לקיים יחסי מין אורליים..גם למצוץ לגבר וגם שימצצו לי. השאלה אם זה משהו שאפשר להסתפק בו במסגרת פגישה מינית חד פעמית עם גבר הומו או במסגרת זוגית קבועה עם גבר הומו?

חייבים לחדור מאחור?

כן

לא

ההרשמה קצרה וללא שום תשלום.

אז, בשביל מה להירשם?

כתיבת עצות בקלות ובמהירות

הוספת עצה ללא הרשמה

  • בטעינה...

עוד ממדור "בין הסדינים"